El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

La invasió dels astròlegs. Santiago Niño Becerra.

quetgles | 04 Juny, 2010 06:04


 
   

            La invasió dels astròlegs

 

 

      Als meus articles sobre el discurs ideològic d’En Santiago Niño Becerra, assenyalava l’orientació conservadora de l’autor i tot de coincidències amb En Friedrich Hayek, l’economista filòsof guru dels neoliberals.

   

      Jo expressava la meva estranyesa per les tremendes cavalcades històriques que feia En Niño, i jo deia: ''    En tot moment, En Niño Becerra mostra que se sent capaç de tractar els temes més complicats amb un formidable sentit didàctic. Arribat a la pàgina 63 de ''El Crac del 2010'',  amb l’excusa d’explicar quin és l’origen de les crisis sistèmiques, En Niño es posa de professor d’història de l’Imperi romà. Segons això, els ritmes de la història de Roma ens han de servir per entendre la formació de l’actual crisi sistèmica.

 

    Respecte d’això, dit breument:  la pretensió d’En Niño no pot ésser més embullosa. En Niño no fa sinó embolicar més la troca; en comptes de desfer un embull, en provoca quaranta més''.

 

     Jo assenyalava la inconsistència de moltes d’afirmacions d’En Niño, les seves contradiccions, l’orientació cap a un espanyolisme ingenu...

 

     I jo afirmava que En Niño com a  filòsof era bastant incompetent. Als meus escrits, jo insistia en assenyalar tot de misteris que envoltaven les tesis d’En Niño.

 

   I, a la fi, gràcies a Google, he descobert la clau de l’enigma:  que En Santiago Niño Becerra és un astròleg, un astròleg en exercici, que ha fet publicacions astrològiques. Amb col·laboració amb N’Imma Fernàndez (Presidenta de Círculo Atenea), van presentar – i publicar – diverses ponències amb el títol de ''Las Grandes Crisis Socioeconómicas de la Era Piscis'' (Podeu baixar el material astròlogic prement  Las Grandes Crisis Socioeconómicas de la Era de Piscis).

 

   Trabucar el carro! Ha resultat que el fonament de les estranyes teories filosòfiques d’En Niño ha consistit en especulacions astrològiques, com si l’astrologia fos una ciència reconeguda.

 

     A la fi s’han desxifrat els enigmes! En Niño Becerra es deixa portar per les seves fantasies astrològiques. Vaja!, així resulta que estem sota el signe de Piscis i els processos socials i econòmics mundials depenen del ''sextil a la setena fase de la conjunció Neptú-Plutó''!

 

     O sigui, En Santiago Niño Becerra és un bluf.  En Niño Becerra enganya als lectors de ''El Crash de 2010''.  En efecte, no diu ni fa cap referència a la seva condició d’astròleg. Igualment, als seus articles, va ben alerta a destapar la seva condició de mag.

 

     O sigui, En Santiago Niño Becerra no solament és reaccionari i un embullós; també fa una estafa a la ciència.

 

   

  

Comentaris

Re: La invasió dels astròlegs. Santiago Niño Becerra.

Daniel | 16/06/2010, 19:56

Em sembla que t'estas equivocant.Pot ser que les seves advertencies toquin els nassos a la gent de la banca.
T'has llegit el seu llibre publicat a finals de 2008?. Si ho has fet revisa'l perque veuras que per carambola o el que sigui ho ha encertat.
No cal que escriguis amb la font a tope de pixels. Es que ho dius cridant, o et sobra espai?

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb