El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Convergència i Unió, Hayek, Pinochet

quetgles | 12 Setembre, 2009 19:42

  

     Convergència i Unió i els amics d’En Hayek.

 Els homes de CIU, conservadors i entusiastes del neoliberalisme, s’han esforçat per a promoure el pensament de Hayek i també el de Popper. Aquests darrers anys els de CIU han creat tot de plataformes ideològiques amb aquest objectiu; “GrupHayek” i “Fundació Catalunya Oberta”, en serien les més notables.

 

   Per veure el meu escrit, premeu Hayek i Popper.

.

  

Comentaris

Infeccions internes

Maceo | 25/09/2009, 14:47

El més greu és que aquest tipus de pensament està calant amb força en determinats sectors de l'independentisme,i sembla que creix a un nivell preocupant, és evident que amb l'augment de l'independentisme en els últims anys determinats sectors de la dreta catalana han optat per monopolitzar el moviment,la cuestió és què ha de fer l'esquerra independentista per combatre el discurs "independentista" de la dreta catalana, perquè si no parem atenció a la questió la "dretanització" de l'independentisme no tindrà aturador, són masses anys de defensa dels drets socials i nacionals dels catalans com perquè ara un grupet d'empresaris acompanyats de la gent més menyspreable agafin el timó de la independència i ens portin a qui sap on, a les antípodes del que voliem.

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb