El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Els balears, immunes, jo crec.

quetgles | 16 Juny, 2020 11:36

 
               Els balears, immunes.
 
 
 
   Els balears han esdevingut immunes en relació a l'epidèmia del coronavirus. En efecte, durant aquests darrers set dies, el nombre de morts per causa del virus és 0. 
    Vegeu quin és el meu raonament. La meva conclusió primera és que les mascaretes no aturen totes les partícules del virus. Vegeu el raonament: Segons la premsa, són més de 5000 els sanitaris contagiats pel virus, tot i que eren els que més protecció tenien. I en el mateix sentit, un escandalós contagi afectà als ancians residències, tot i que eren els qui més cura tenien per evitar el contagi.
    Un expert sobre el virus  deia que els afectats pel virus tarden dies en adonar-se del contagi, i durant aquests dies escampen un núvol de partícules del virus al respirar; les mascaretes no aturen el pas dels virus ni oer entrar ni per sortir; o sigui els núvols poden ésser de 20 metres, tal volta. O sigui, els malats de les clíniques o els malalts tancats a casa només poden afectar a les persones que els cuiden, però la població, en tot moment, respira dins núvols de coronavirus.
   La meva suposició: Si durant tres mesos hem estat respirant dins núvols de virus, més del 99 % hem quedat immunitzats, jo crec. 
 
 
 

Comentaris

Contagi del Covid19

Antoni C.M. | 07/07/2020, 18:51

Per explicar un fet desconegut, fan falta evidencies demostradas. No pots acabar l'explicacio d'un fet dient,.....jo crec. Jo crec, que demá plourá. Jo crec, que aquesta persona esta inmunitzada. Jo crec que aquest malalt te un infart. NO es pot dir aixo, així. S'ha de demostrar i el que dius a l'escrit, es erroni i crea confusió al que no ho sap.

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb