El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Convé no badar (1). Russia Insider.

quetgles | 18 Novembre, 2018 17:27


                       

                    

                            Convé no badar (1). Russia Insider.

 

 

      He pensat que seria bo fer una sèrie de breus comentaris en relació a la confrontació entre l’Imperi ianqui, d’una banda, i Rússia i la Xina, de l’altra.

    No cal dir que els ianquis fins ara s’han mantingut com la potència mundial hegemònica, però la realitat actual és una altra. Allò objectiu és que al moment present és la Xina la que detenta l'hegemonia econòmica mundial.

   El comentari d’avui: L’Imperi ianqui controla les agències comunicació mundials i fa campanya permanent contra Rússia i la Xina. Podeu constatar que La Vanguardia, al igual que la majoria dels mitjans de comunicació  ‘’occidentals’’, cada setmana  publica un article o dos per a desprestigi de Rússia i de la Xina.

    Però, actualment, tant Rússia com la Xina han desplegat una contraofensiva contra la guerra informàtica ianqui. Podeu veure tot de mitjans russos i xinesos que s’editen a Internet en llengua anglesa amb l’objectiu de denunciar les manipulacions dels mitjans ‘’occidentals’’.

   En efecte, els governs ‘’occidentals’’ miren de dificultar els mitjans dels russos i dels xinesos. Però no aconsegueixen la seva anul·lació.

   En aquests comentari d’avui, faig una crida al lector perquè comprovi la potencialitat d’un d’aquests mitjans ‘’antiianquis’’. Si voleu, podeu baixar d’internet el mitjà amb el títol de Russia Insider. Al meu parer, aquest mitjà posa en crisi la publicitat  ianqui.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb