El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

En Quim Torra és un fantasma.

quetgles | 29 Setembre, 2018 21:24

                                   En Quim Torra és un fantasma

 

         El suposat sindicat policial autodenominat Jusapol pretenia, oficialment, fer una manifestació de protesta tot reclamant millores sindicals. Però els seus portaveus no s'estaven de proclamar la ''magnífica'' actuació policial de la policia espanyola i de la guàrdia civil per a impedir que tingués lloc el referèndum de l'1 d'octubre del 2017. El dia elegit per a la manisfestció era el 29 de setembre (tot just precedint  l'1-O), i el lloc la plaça de Sant Jaume, just davant del Palau de la Generalitat. 

     Molts mitjans catalans val demanar que el Govern prohibís la manifestació de Jusapol, considerant que era una mostra clara de feixisme.

     Vegem la cosa. El president de la Generalitat, En Quim Torra, amb els seus ullots, va veure des del primer moment que allò (la suposada moguda policial) era una trama feixista contraposada a la celebreció del 1-O.

       Vegem la cosa. En Quim Torra, amb els seus ullots, va veure que no tenia sentit que un sindicat policial espanyol fes de Barcelona el centre de les seves reclamacions sindicals. En Torra degué pensar que la policia espanyola i la Guardia Civil depenen exclusivament del Govern Espanyol, i que no tenia sentit que portessin la seva protesta sindical a la Generalitat.

     Vegem la cosa. En Quim Torra, amb els seus ullots, va veure perfectament que allò era una trama feixista contra el Govern de la Generalitat, contra el procés democràtic i contra la significació del 1-O.

       Vegem la cosa. En Quim Torra, vist això amb els seus ullots, va decidir fer com si fos curt de vista i no hagués vist res.  Va decidir continuar amb el seu discurs oficial sobre la propera República Catalana i no moure ni un dit per frenar l'atreviment dels feixistes.

     Vegem la cosa. I més encara: Podeu constatar, que durant el Govern Torra no s'ha donat ni una sola acció policial dels Mossos d'Esquadra contra la violència feixista a Catalunya Principat. 

    Vegem la cosa. Els cops de porra dels Mossos d'Esquadra s'han estrenat sobre les esquenes independentistes (justament al 29 de setembre). 

         Conclusió: En Quim Torra és un fantasma. 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb