El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

En Pedro Sánchez vol veure contents i cretins els espanyols.

quetgles | 15 Gener, 2018 17:13

En Pedro Sànchez vol veure contents i cretins els espanyols.


Aquest dissabte passat, 13/01/2018, En Pedro Sánchez va fer la seva argumentació intel·lectual sobre la investidura presidencial per part del Parlament de Catalunya, en espera de constituir-se.

La idea central de la seva argumentació queda recollida en la frase on resumia el seu pensament, frase que fa: "A Catalunya ha d'obrir-se una legislatura constitucional, cosa que implica que no pot estar liderada per un president inconstitucional".


Segons resta palès, En Sánchez sosté que és inconstitucional que En Carles Puigdemont pugui presentar-se com a candidat a la presidència.

Vegem la cosa. Amb una suposada base legal de l'article 155 de la Constitució, el cap del govern espanyol, En Mariano Rajoy va suspendre el Parlament català, i, tot seguit, va convocar eleccions al Parlament Català (Convocatòria considerada il·legal per JuntsxCat, ERC i la CUP). En contra de les previsions del govern espanyol, els partits independentistes van aconseguir la majoria parlamentària. A destacar: En Carles Puigdemont, candidat de JuntsxCat, va sortir elegit a la contesa.

S'ha d'entendre: Si en Carles Puigdemont és reconegut com a parlamentari legítim, llavors res pot impedir que pugui optar a la presidència.

Insistint en la revisió: Si En Sánchez i el conjunt de partits unionistes consideraven que En Puigdemont estava dins la il·legalitat, llavors era moment de fer la denúncia al Tribunal Constitucional i no ara que les eleccions ja s'han fetes.

Insistint: Quan la convocatòria de les eleccions, a les llistes electorals hi figuraven nou futurs candidats, cinc exiliats a Brussel·les i quatre d'empresonats imputats per la justícia espanyola. Celebrades les eleccions, tot i que els independentistes aconseguiren la majoria, no fou el cas que En Pedro Sánchez (o qualsevol altre dirigent polític) exigís la impugnació del resultat electoral.

Però, a la manera tradicional espanyola, segons En Pedro Sánchez, ara resultaria que el president elegit seria ''inconstitucional''. O sigui, sembla que, a la manera espanyola (que sempre trenca la lògica elemental), el president seria constitucional si el candidat fora un altre que no En Carles Puigdemont.

Sembla que En Mariano Rajoy, com a bon espanyol, també és de la mateixa opinió.

O sigui: Uns i altres (espanyols, tots) declaren vàlid el resultat electoral, però alhora l'invaliden segons sigui el qui obtingui la investidura.

O sigui: Segons aquestes ments espanyoles (o espanyolitzades) el president investit seria constitucional si fos un candidat net de demandes judicials.

Conclusió: Aquestes ments espanyoles no se'n adonen de la bestial destrucció de la lògica. Si de cas, haurien de dir que van errar greument, que haurien d'haver invalidat les llistes electorals d'ERC i de JuntsxCat.

Si, fins ara, han donat per bo el procés electoral, no hi ha recurs vàlid per a impugnar-lo.

Al meu entendre: Els catalans (insulars i continentals) haurem d'esperar (i patir) fins al 2021 per veure que la sort canvia de caire (El 2021 és l'any que pot ser la fi de l'imperi ianqui, imperi corrupte que ara dona tot el suport als espanyols contra Catalunya).


 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb