El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

El soberanisme català no ha de confiar en la Unió Europea.

quetgles | 04 Octubre, 2017 17:06


El sobiranisme català no ha de confiar en la Unió Europea.
Sovint, els portaveus de formacions independentistes catalanes manifesten la seva confiança amb les suposades ''democràcies'' de la Unió Europea. Suposen que tindran el suport d'aquestes ''democràcies''.

Per altra banda, en tot temps, els mitjans catalans i els espanyols fan una mena de campanya inacabable de les boneses d'aquestes democràcies.

Però la realitat és una altra. Per a saber-ho no cal ésser un ''expert'' en geopolítica.

I com a exemple esclatant que es pot constatar: La majoria parlamentària del Parlament Europeu està formada pel Partit Popular Europeu. Partit aquest que manté una política de centre-dreta.

Podeu veure que, entre els diversos partits populars nacionals, la Unió Demòcrata Cristiana Alemanya (la CDU) és la formació més nombrosa, de molt.

També es pot comprovar que el Partit Popular d'Espanya està integrat en el Partit Popular Europeu.

En resum, no ha de sorprendre que el Consell Europeu i el Parlament Europeu donin total suport a la política franquista del Govern de Mariano Rajoy. Ells també són de dretes.

Per a tractar a fons sobre la qüestió he pensat que seria bo penjar el post que vaig publicar al 2013. Vegeu-lo: Les falses primaveres i les falses ...


Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb