El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Les eleccions franceses de dia 7. Informació alternativa.

quetgles | 03 Maig, 2017 12:14

                              Les eleccions franceses de dia 7. Informació alternativa.

 

     Els mitjans francesos,  al igual dels de la Unió Europea,  fan campanya sistemàtica contra la candidata presidencial Na Marine Le Pen .

   S’ha d’entendre: Com he dit moltes vegades,  els mitjans ‘’occidentals’’,  amb poques excepcions, segueixen estrictament la norma informativa emanada de Washington.

    He pensat que seria bo posar a l’abast dels navegants catalans la informació alternativa  que ofereixen uns pocs mitjans francesos en relació a la contesa electoral.

    Heus ací una transcripció d’un article publicat al diari Sudouest (http://www.sudouest.fr/2017/03/30/le-pen-et-melenchon-ont-les-internautes-les-plus-fideles-sur-facebook-3322787-5166.php) que fa així:

Un estudi identifica també els mitjans de comunicació favorit dels candidats sobre els fans de xarxa social

 

Els francesos que Facebook "fracció" de la situació de Marine Le Pen i Jean-Luc Mélenchon no només són més actiu però també més "fidel" - no "fracció" cap altre candidat, revelat dijous a l'estudi de la selecció de reputació d'agència.

PUBLICITAT

inRead inventat per Teads

 

Entre el 1 d'agost de 2016 i 20 de març de 2017, els 30 milions d'usuaris de Facebook a França generat 9 milions "com" en les publicacions dels candidats.

Facebook, reflex de les Santals macró

 

Més de 485 000 persones han posat la "talla" per Marine Le Pen, 431 000 per Jean-Luc Mélenchon, 227 000 per François Fillon, 180 000 per Emmanuel Macron. Eren només 116 000 per Benoît Hamon, menys presents a Facebook.

Escriptura per assessorar-lo

 

Eleccions: que m'estima em segueixen a Twitter!

 

En termes de fidelitat, 91% de la "likers" de Le Pen són totalment fidel, en comparació amb el 81% del aficionats Mélenchon, el 79% de les de Fillon, el 71% de les de macró i 58% dels partidaris de Hamon.

 

Incloent-hi 2 al 5% de la macró "likers" ja tenen "com" Ministeri Fillon durant els darrers mesos i 1% al 3% d'ells tenen "com" Hamon, reflex de la seva posició centrista. Per a aquells que estimen François Fillon, 2 al 3% tenen ja "com a" Le Pen i 1-2% tenen "com" macró.

Els mitjans de comunicació favorit segons els candidats?

 

Aquests "gustos" també revelen favorit de mitjans de comunicació de fans dels candidats: selecció de futbol de reputació ha analitzat la "talla" als elements expedits per 2,2 milions d'usuaris de Facebook i han creuat amb "li agrada" per a candidats.

 

Aquesta creu que Mostra aquells que "fracció" macró prefereixen Les Echos, La Tribuna, el JDD i el món quan partidaris del Ministeri Fillon prefereixen La Croix, JDD, punt de Le i Le Figaro. Per als fans de Hamon, els mitjans de comunicació favorit són l'alleujament, el món, Mediapart i l'OBS. Partidaris de Mélenchon prefereixen la humanitat, Mediapart, alliberament i l'OBS.

 

No obstant això, per a aquells que "fracció" Marine Le Pen, els mitjans de comunicació favorit quatre són tots els llocs alternatius: Fdesouche i Boulevard Voltaire, així com dos mitjans russos Sputnik  i Rusia Today.

 

Normal 0 21 false false false CA X-NONE X-NONE

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb