El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Els paranys de N'Obama contra En Trump, al descobert, sembla.

quetgles | 06 Març, 2017 21:49


 

    Els paranys de N'Obama contra En Trump, al descobert, sembla.

 

 

   Per entendre la cosa:  Actualment, als Estats Units hi ha una mena de guerra civil entre les dues faccions de l'oligarquia ianqui; una representada per En Barack Obama,  l'altra per En Donald Trump. L'un i l'altra diuen que estan al servei del poble.

    La cosa és:  Si el Partit Demòcrata figura com a més d'esquerres que el Partit Republicà,  com és que a les àrees més industrialitzades els treballadors,  majoritàriament, han votat a favor d'En Trump?

     Per entendre la cosa:  Fa temps que les classes populars ianquis van restar indignades contra el discurs ''bonic'' i fals de les suposades  esquerres (Per suposat, a les àrees en declivi econòmic,  es feia insuportable veure que la candidata demòcrata feia el mateix discurs que el de les Corporacions de Wall Street).

        En Donald Trump no ha tingut els cent dies de tolerància,  ans al contrari,  la guerra entre les dues faccions s'ha intensificat (Majorment agressives s'han mostrat les elits de les grans corporacions,  elits que creuen que disposen del Poder).

   S'ha de saber:  Quan es produeix una guerra civil entre faccions oligàrquiques,  els treballadors,  de manera decisiva,  prenen part   en el conflicte,  determinant la facció guanyadora.

 

    Les recents informacions dels publicistes oposats als grans mitjans ianquis fan evident la guerra civil entre les faccions oligàrquiques.

      Al meu entendre,  particular importància cobren les denúncies contra les suposades pràctiques criminals de N'Obama i de l'Administració demòcrata.

    He pensat que seria bo divulgar entre els navegants catalans les darreres notícies sobre el conflicte de les oligarquies ianquis.

   Vegeu aquests posts.

 

Aquí està la llista: Més d'una dotzena de víctimes provades d'escoltes telefòniques Molts d'Obama

 

 

  Trey Gowdy: Trump administration now controls would-be ...

 

  

 

 

ObamaGate: Trump 'contraataca' Més d'intercepció de telèfons Suposada

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb