El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Trump ha declarat la guerra als grans mitjans de comunicació.

quetgles | 19 Febrer, 2017 07:25

 

 

 

                               Uau! En Trump ha declarat la guerra als grans mitjans de comunicació.

 

    Ei! En Donald Trump,  el president dels Estats Units,   ha pogut declarar la guerra als grans mitjans perquè ja fa temps que les amples masses treballadores ianquis s'havien revoltat contra les elits (''Stablishment'') i els seus poderosíssims mitjans  (El president ha dit que eren ''els enemics del poble americà'': The New York Times,  NBC, ABC, CBS i CNN).

    I més encara:  En Trump va poder accedir a la presidència gràcies a la prèvia revolta popular contra l'elit dominant.

   Lector,  atenció:  ''popular'',  i no ''populista'',  s'ha de dir. Tan bon punt les classes treballadores voten segons els seus interessos,  l'elit dominant els denomina ''populistes''.

    S'ha de saber: Fa temps (fa deu o dotze anys,  pel cap baix) que va esclatar la indignació de les classes populars ianquis contra l'''Stablishment''. Aquest esclat es va expressar amb una diversitat d'iniciatives socials contra l'elit,  els seus poders i els seus mitjans.

     Les classes populars ianquis van desplegar una xarxa immensa de mitjans socials que desafiaven els mitjans de l'elit. Es pot dir que s'iniciava la guerra civil.

   Que resti clar:  A l'Estat espanyol no s'ha manifestat encara un fenomen semblant.

   Amb relació al conflicte civil ianqui,  els grans mitjans espanyols (i també els mitjans catalans) fan de cadena de transmissió de les consignes contra En Trump que diàriament engeguen els mitjans ianquis. A Espanya i a Catalunya no hi ha xarxes socials a la manera ianqui. I els mitjans esquerrans,  comunament,  participen amb un entusiasme estúpid en la guerra contra En Trump.

    Com a referents: La Vanguardia i  el diari Ara són uns esforçats vassalls dels mitjans de l'elit ianqui.

    Pel contrari,  als Estats Units,  són a centenars (per no dir milers) els mitjans anti-sistema d'àmplia difusió que denuncien les males pràctiques de l'Stablishment i els seus mitjans d'informació.

     Infowars és un dels més potents entre els mitjans anti-sistema. El post que he penjat és un dels escrits més ben raonats per a entendre la guerra civil ianqui.

   He pensat que seria bo contribuir a la seva difusió entre els navegants catalans.  Vegeu-lo: It Is About Time That We Had A President That Was Willing To Go To ... Tradueix aquesta pàgina.

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb