El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Moralistes innocents. En Trump i N'Obama comparats.

quetgles | 30 Gener, 2017 22:09

 

                                  Moralistes innocents. En Trump i N'Obama comparats.

 

      Són uns publicistes que exhibeixen la seva radical indignació per les ordres executives aprovades pel nou president dels Estats Units,  En Donald Trump. En relació a En Trump,  el saber d'aquests moralistes no va més enllà de la informació tramesa pels mitjans de comunicació espanyols o pels catalans. Durant la campanya electoral,  aquests mitjans han fet un desplegament informatiu basat exclusivament en els grans mitjans ianquis,  mitjans aquests que no amagaven la seva preferència per Na Hillary Clinton i el seu rebuig per En Donald Trump.  Aquests mitjans es comportaven com si fossin mitjans del Partit Demòcrata.

    (Com sempre dic)  S'ha de saber:  Els grans mitjans ianquis són propietat de les Corporacions de Wall Street.  I Wall Street considerava com a greu amenaça el projecte d'antiglobalització d'En Trump.

 

   En contra de la hipocresia o de la innocència, he pensat que seria bo penjar el post publicat a Sputnik, 29/01/17. Vegeu-lo:  'Obama Bombed Muslim States for Years, Trump Blamed for Creating Radicalization'.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb