El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Els sionistes i els neo-conservadors, 2016.

quetgles | 12 Setembre, 2016 06:37

                      Una vegada més,  al descobert la política criminal dels sionistes i dels neo-conservadors ianquis.

 

 

        Són els propis investigadors ianquis els qui denuncien la política criminal del govern dels Estats Units  (política criminal,  en especial a partir de 1990 amb la desaparició de l'URSS).

    S'ha de saber:  els mitjans ''orientals'' (''orientals'',  aquells que no estan al servei de la política imperial de Washington),  en especial els russos,  són els principals difusors de les publicacions dels crítics ianquis.

      Gràcies a aquests mitjans,  les denúncies dels analistes nord-americans  són a l'abast de  les amples masses ianquis.

   A hores d'ara,  hem de suposar que la penetració  a ''Occident'' dels ''mitjans orientals'' ha de ser insuportable per a la plana major de l'Imperi.

    Cada setmana, els ''mitjans orientals'' publiquen centenars d'escrits dels analistes ianquis  que destapen la criminalitat de l'Imperi,  i fan palesa la degenerescència intel·lectual del periodisme ''occidental'' (Per cert,  què se'n ha fet dels 40.000 filòsofs ''occidentals''?).

 

    Com a indicador de l'alt nivell de les denúncies dels investigadors crítics,  podeu veure l'article del Dr. Thomas M. Lister publicat al diari Pravda on line, 07.09.16,  Why the US Government Aims to Force President Putin from Power - PravdaReport.

 

   Respecte a la penetració dels ''mitjans orientals'',  vegeu el post BBC to Westminster: 'RT is gaining ground! Show us the money!'.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb