El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Wall Street, inquiet, molt inquiet, amb En Trump.

quetgles | 03 Agost, 2016 09:31

    
        Wall Street,  inquiet,  molt inquiet,  amb En Trump.

 

 

 

 

     Tan bon punt  En Donald Trump feu palès que el seu missatge colava entre les amples masses,  els mitjans de les Corporacions inundaren el món amb noticiaris sobre les tares d'En Trump,  tares que el feien el més inepte de tots els candidats a la presidència dels Estats Units.

     Propietàries dels grans mitjans de comunicació,  les Corporacions (i el govern de N'Obama) creien que tenien assegurat el control de l'opinió pública,  i que la cursa d'En Trump seria de curta durada.

       Però En Donald Trump no solament ha aconseguit la nominació com a candidat del Partit Republicà,  sinó que,  segons les últimes enquestes,  es perfila com a potencial guanyador de la presidència.

      Washington i les Corporacions no havien previst la revolta de les amples masses ianquis (que fa temps que desconfien dels grans mitjans), no s'esperaven l'aparició de milers de Davids que fan servir les seves fones digitals contra els Goliats dels mitjans.

   Entre els Davids digitals,  n'hi ha que demostren un gran domini de la fona,  són foners que fan mal als poderosos de Wall Street.

    He pensat quer seria bo fer conèixer un d'aquests Davids que destaca en el maneig de la fona.  Podeu comprovar les habilitats d'aquest foner baixant la web gateway pundit. En el cas que hi hagi dificultats,  proveu http://www.thegatewaypundit.com/ - Cerca amb Google.

 

     I,  en particular,  proveu de baixar el post CONFIRMED: Pollsters Loading Polls with Democrats to Give Hillary a Lead Over Trump 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb