El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Na Clinton no se'n sortirà (Sort que tindrem). Nova enquesta LATimes.

quetgles | 28 Juliol, 2016 07:44

                           Na Clinton no se'n sortirà (Sort que tindrem). Nova enquesta LATimes.

 

    Els darrers correus electrònics fet públics per Wikileaks fan palès que la plana major dels administradors de Partit Demòcrata conspirava amb la intenció d'ensorrar la campanya d'En Bernie Sanders, l'aspirant demòcrata rival de Na Hillary Clinton.

    Els correus,  publicats dos dies abans de la Convenció del Partit Demòcrata,  han provocat un terratrèmol que amenaça de dividir el partit; han desfermat la fúria dels partidaris d'En Sanders. 

  Al moment present,  la Convenció de Filadèlfia és un caos.

    La cosa anava que Na Clinton era l'opció de Wall Street, de les Corporacions,  i del govern de N'Obama. I,  mira per on,  ara esclata aquest escàndol que posa en una situació molt incòmoda als mitjans espanyols i als mitjans catalans. Aquests mitjans, en tot moment,  han procurat ésser uns fidels complidors de l'estratègia de Washington i de les Corporacions. Es tractava de presentar la candidatura de Na Clinton com allò més raonable i més beneficiós. Però la realitat és que Na Clinton allò que sempre porta són perjudicis.

    Els periodistes espanyols i els catalans ho sabien,  però la seva feina no era descobrir la veritat,  sinó amagar-la. Ara ho tindran més malament. Veurem què faran.

    He pensat que seria bo reproduir una web que descriu el que  pensen i diuen un gran nombre de ianquis sobre les turbulències que provoca la candidata (en anglès n'hi ha moltes de webs que denuncien les malifetes d'aquesta dona).

     Vegeu la web Hillary for prison.

   També podeu veure Hillary for Prison Movement Shirts, Hats, Stickers, Coozies and Yard Signs.

     O, millor,  amb música,  podeu baixar el vídeo HILLARY FOR PRISON 2016 THEME SONG.

 

    P.D.

 

En Trump pren 7 punts d'avantatge,  segons l'enquesta d'avui de Los Angeles Times,  27/07/2016.

 

       Convé no badar. La cosa va molt ràpida. El canvi és brutal.  Sembla que En Trump esclafarà la torta Hillary.

   Ara veurem com se'n surten els periodistes dels mitjans espanyols i dels mitjans catalans,  tan servils,  tan esforçats detractors del candidat En Trump.

     Vegeu la web    Trump pren 7 punts d'avantatge.

 

  - Durada: 2 minuts, 5 segons.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb