El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Ei! Pànic. En Donald Trump supera en dos punts Na Clinton, segons l'enquesta Rasmussen (10/07/2016).

quetgles | 10 Juliol, 2016 20:55


  Ei! Pànic. En Donald Trump supera en dos punts Na Clinton,  segons l’enquesta Rasmussen (10/07/2016).

 

 

Ei! Catalans, convé no badar. Mentre N’Obama i Na Clinton es van declarar a favor del ”Brin” (N’Obama en feia campanya a Londres),  En Trump manifestà el seu entusiasme per la victòria del ”Brexit”. Entenia el candidat republicà que el triomf del ”Brexit” significava la recuperació de la sobirania per part dels britànics.

Els partidaris de l’independentisme estrafolari  propugnen un Estat català integrat a la Unió Europea.  Fan com si no sabessin que Brussel·les és l’administradora de la política neoliberal que patim; com si no sabessin que la UE està subordinada a Washington.

Convé no badar: En Barack Obama és el president ianqui que més guerres ha mogut. I,  del 2009 al 2013, Na Hillary Clinton era la secretària d’Estat que en tenia cura,  de les guerres.

Convé no badar: A Wall Street l’espanta En Trump; vol que guanyi Na Clinton.

Dit això,  vegeu l’enquesta; baixeu la web Rasmussen Poll: Trump Leads Hillary by 2 Points.

 

     Posteriorment,  he topat amb una altra web que accentua encara més l'avantatge d'En Trump sobre Na Clinton. Vegeu-la: Trump avantatja en 10 punts Clinton.

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb