El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Allò que convé saber és el que diu En Donald Trump en directe, sense intermediaris.

quetgles | 03 Juliol, 2016 09:18


       Allò que convé saber és el que diu En Donald Trump en directe,  sense intermediaris.

 

    Tan bon punt va començar la campanya electoral per a la presidència dels EUA, les Corporacions capitalistes restaren espantades per les furioses denúncies d'En Donald Trump contra la criminal política de Wall Street i dels polítics que la servien.

   D'immediat les agències i els mitjans  iniciaren una campanya esbiaixada contra el candidat multimilionari,  de manera que,  de manera sistemàtica,  evitaven la transcripció lineal dels seus discursos.

 

   Pel que sembla molta gent d'esquerra a Catalunya  beu la informació sobre En Trump a través dels mitjans que,  quasi sense excepció,  són al servei de les Corporacions (Per descomptat,   el govern espanyol i el govern català són dependents de la política neoliberal de Brussel·les). Gent d'esquerra que cau a la trampa i no denuncia la informació esbiaixada que li arriba sobre el candidat republicà.

      He pensat que seria bo contribuir a la difusió de les transcripcions directes dels discursos i de les declaracions del candidat a la presidència. 

   Al meu entendre,  la web que he penjat (un recent discurs d'En Donald Trump a Nova York) conté els elements essencials que desperten l'entusiasme entre grans segments de població treballadora ianqui revoltada contra Wall Street i contra l'1 %. Vegeu la web Full transcript: Donald Trump NYC speech on Hillary Clinton (text, video) - POLITICO.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb