El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Independentistes? O, més aviat, amants de les cadenes?

quetgles | 25 Juny, 2016 18:17


  Independentistes? O,  més aviat,  amants de les cadenes?

 

      Són els pseudoindependentistes catalans de dretes (també n'hi ha de l'esquerra). Són els independentistes estrambòtics que confien aconseguir el suport dels imperialistes i de les Corporacions capitalistes,  segons ells mateixos declaren (En Mas va anar a fer l'anunci de la ''bona nova'' a Boston i a Jerusalem,  mira tu!).

   Són els regionalistes convergents convertits a l'independentisme (independentisme estrambòtic). Són els hereus de l'antiga Lliga Regionalista,  la dreta catalanista. Són els hereus d'En Francesc Cambó,  el fundador de la Lliga, i  l'home que quan es va fer el cop d'Estat del 36 va proclamar el seu suport al general Franco.

    Aquests regionalistes catalans d'ara,  esdevinguts independentistes,  són fervents partidaris del neoliberalisme  (el capitalisme destructor de les actuals Corporacions capitalistes. (''Neocons'',  els diuen a als EUA)).

   Aquests independentistes estrambòtics s'omplen la boca exalçant l'Europa de les Corporacions i dels  governs conservadors (el PP espanyol,  en forma part).

 

       En tot aquest temps,  als darrers dies els mitjans dels pseudoindependentistes han estat en campanya permanent contra el Brexit del Regne Unit.  ''Pseudos'' que són,  anaven de bracet amb els conservadors europeus i amb els nacionalistes espanyols (La Vanguardia i l'Ara coincidien amb  El Mundo i El País,  i amb The New York Times).

 

    El comandant en cap de l'Imperi, En Barack Obama,   feia públic el seu desig que el RU es mantingués dintre la Unió Europea.

    Oh,  vaja! Les ''ànimes belles'' de l'esquerra catalana no han sabut què dir al veure que En Donald Trump, l'aspirant republicà a la presidència dels EUA,  es congratulava del triomf dels ''independentistes'' anglesos,  dient que era ''una gran victòria''. Vegeu el post Donald Trump arrives in UK and hails Brexit vote as 'great victory' | US news | The Guardian.

 

 

 

 

  

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb