El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

La Xina, primera potència en tecnologia (2)

quetgles | 21 Juny, 2016 09:27

                  La Xina,  primera potència en tecnologia (2).

 

 

    Els 40.000 economistes dels mitjans ''occidentals'' ara ja s'empegueeixen  de continuar qualificant la Xina com a ''economia emergent''.

   Però el mitjans de les Corporacions continuen amb la seva pràctica informativa esbiaixada respecte a la Xina; els agrada publicar les notícies dolentes,  i evitar la publicació de les bones.

  La Vanguardia i els diaris catalans els sap greu publicar notícies dels èxits tecnològics de la gran potència (És clar,  en tot moment s'omplien la boca parlant de ''la mà d'obra barata'' de l'economia xinesa).

   La Vanguardia no ha dit res fins ara sobre el superordinador que ha exhibit la Xina,  ordinador que és el més potent del món,  segons les agències,  ordinador que la situa a l'avantguarda de la ciència i de la tecnologia.

   I el meu comentari:  Si la Xina,  en dotze anys,  ha passat del no-res a ocupar el primer lloc en relació a la tecnologia dels ordinadors,  s'ha de suposar que d'aquí a uns pocs anys (sis anys,  posem) serà reconeguda com a primera potència política mundial (de manera que serà el reconeixement oficial de la fi de l'imperi ianqui).

 

       Les agències de premsa de les Corporacions no han pogut ocultar la notícia sobre el superordinador xinès; i per això la publiquen molts de diaris,  però no La Vanguardia,  de moment.

     Com a exemple de publicació,  podeu veure el post  New Chinese supercomputer is the world's fastest, with speeds equivalent to 338 million ordinary PCs put together | Daily Mail Online. 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb