El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Molts de partidaris d'En Sanders votaran En Trump, segons explica N'Yves Smith.

quetgles | 02 Juny, 2016 18:51


                              Molts de partidaris d'En Sanders votaran En Trump, segons explica N'Yves Smith.

 

      A un primer moment, molts de catalans progressistes van fer seu l'esquema ideològic negatiu d'En Trump,  esquema promogut pels mitjans de comunicació.  Aquests progressistes,  peresosos que són,  no s'aturaren a considerar per què Wall Street i les Corporacions han engegat una virulenta campanya contra el magnat candidat a la presidència.

   De cada dia,  a tot el món,  s'intensifiquen els debats (i la informació) sobre la significació de Donald Trump com a president dels EUA, la qual cosa fa tremolar Wall Street i Washington.

    Respecte d'això,  és d'esperar que s'elevi el nivell d'informació a Catalunya (tant a la continental com a la insular).

   En aquest sentit, he pensat que seria bo fer conèixer un article de N'Yves Smith sobre el malestar de molts de progressistes ianquis per causa de les contradiccions que desferma la contesa presidencial; molts d'ells,  tot i votar demòcrata,  reneguen de Na Clinton; i,  si no poden donar el vot a En Sanders,  el donaran a En Trump, diuen.  N'Yves Smith explica com va la cosa; vegeu el post      Elecció 2016: Per què alguns dels progressistes més intel·ligent que conec votaran per Trump sobre Hillary - Revista POLÍTIC.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb