El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Donald Trump, el proper president dels EUA?

quetgles | 21 Maig, 2016 17:43

  

      Serà En Donald Trump el proper president dels EUA? (Nova edició)

 

 

  (Nova edició,  perquè podeu veure una recent enquesta d'àmbit estatal feta per The Washington Post,  21/05/2016,  on,  per primera vegada,  En Trump avantatja a Na Clinton,  a la cursa presidencial. He penjat la informació del diari The Washington Times).

      Moltes ''ànimes belles'' resten fàcilment enganxades a la teranyina informativa de les Corporacions,  amb relació a les notícies sobre el candidat republicà,  En Donald Trump.  Aquestes ''ànimes'' fan pinya amb els espantats per les declaracions racistes o masclistes del candidat. Oh,  vaja! Condemnar a Trump resulta fàcil i és un consol; però,  malauradament,  aquestes ''ànimes'' no es plantegen el perquè Wall Street i les Corporacions s'han llançat a matar contra En Trump; tampoc es pregunten,  aquestes ''belleses'', el perquè el magnat republicà desperta l'entusiasme entre els treballadors dels grans nuclis industrials.

    He pensat que seria bo si qualcunes de les ''belleses'' entrava en dubtes.

   Per això he penjat el resultat d'una enquesta i un post. Els resultat és el d'una enquesta feta als lectors del diari The Washington Times (Enquesta que avui encara es manté oberta); podeu constatar que En Trump guanya de manera escandalosa.

 

The Washington Times

Poll: Who will be our next president?

  • Hillary Clinton Hillary Clinton
  • Donald Trump Donald Trump
  • Bernie Sanders Bernie Sanders
  • Cap de les anteriors None of the above
  • 1207 (15%) 1207 (15%) 5008 (63%)
  •  5008 (63%) 1298 (16%)
  •  1298 (16%) 413 (5%)
  •  413 (5%)

 

    El post és d'un article del columnista Alexander Mercouris publicat a Sputnik,  02/05/2016.  El títol ja diu de què va la cosa. Vegeu-lo.

Perquè els neocons tenen odi i por de Donald Trump.

 

   Vegeu el post sobre l'última enquesta de la cursa presidencial dels EUA.

En Donald Trump porta dos punts d'avantatge sobre Na Hillary Clinton

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb