El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Comentaris impertinents (1)

quetgles | 20 Març, 2016 07:50

 

                  

                   Comentaris impertinents (1)

 

     Uns comentaris impertinents per als que estan al servei de la premsa sotmesa a l’Imperi, s’ha d’entendre.

 

    La CIA i les altres setze agències  d’intel·ligència dels EUA (d’intel·ligència per a la guerra secreta) tenen capacitat d’amenaça i d’intervenció a tots el països del món.

   Washington mira de destruir aquells règims considerats no addictes a la seva estratègia geopolítica.   Com a exemple, vegeu que, en aquests moments, l’amenaça plana sobre Veneçuela i el Brasil.

   (En Donald Trump acaba  de dir que N’Obama i Na Clinton foren els creadors de Daesh, l’Estat Islàmic).

    L’OTAN és un instrument de domini de l’Imperi. Els països  de l’OTAN es veuen contrets a contribuir militarment i econòmica a les contínues aventures guerreres de l’Imperi.

     La UE no té sobirania real, no disposa de projecte global propi. Els governs dels països de la UE són titelles de l’imperi ianqui.

   En comptes de recuperar la sobirania nacional, Na Marine Le Pen, el FN, proposa la sortida de l’OTAN i de la UE, proposta que els mitjans “occidentals’’ miren d’ocultar.

    Els mitjans de les Corporacions capitalistes europees actuen des de una suposada superioritat democràtica; però no en diuen res de la subordinació de la UE a la política imperialista de Washington; i fan com si no sabessin que Anglaterra i França es comporten com a potències imperials que són, potències que mantenen vius els seus mecanismes de domini a gran part de les seves ex-colònies.

   Aquests mitjans no es cansen de  exalçar la bonesa de la llibertat de premsa,   però no diuen que aquesta llibertat  és exclusiva de les Corporacions o dels magnats. Per altra banda, els mitjans de les administracions públiques són la veu del “seu amo”, dels governs de torn, els quals, en cap cas, s’enfronten a la generalitzada manipulació informativa dels mitjans capitalistes.

      En contra d’aquesta pràctica corrupta, els mitjans “no occidentals’’ recullen les veus de centenars (per no dir milers) d’intel·lectuals dels EUA i de l’UE que denuncien les pràctiques criminals de l’Imperi (Així, per exemple, els columnistes habituals del mitjà rus, Sputnik, són occidentals: Pepe Escobar, Andrew Korybko, Finian Cunningham i Paul  Craig Roberts).

 Benauradament, a l’hora actual, les amples masses els tenen a l’abast, on-line, als mitjans “orientals”.

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb