El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Esclat de veus que denuncien la criminalitat de l'Imperi.

quetgles | 06 Març, 2016 09:02

  Esclat de veus que denuncien la criminalitat de l’Imperi.

        El clima d’excitació de la campanya electoral ianqui ha arribat a uns nivell mai vist de confrontació,  la qual cosa fa que surtin a llum les xacres del sistema.

      Aquest clima ha propiciat l’allau de veus que descriuen els crims de l’Imperi (Veus que serien 40.000, per posar una xifra).

    Una d’aquestes veus és la d’En Daniel Patrick Welch, escriptor ianqui.

   He pensat que seria bo reproduir les acusacions d’En Welch  a Hillary Clinton, publicades a Presstv. La meva intenció és contribuir a contrarestar el proianquisme omnipresent als mitjans de Catalunya  i als de la Unió Europea.

  Heus ací la transcripció:

Clinton hauria d'estar a l'Haia, no l'Oficina Oval: Analista

Inici del formulari

Daniel Patrick Welch va dir dissabte, Hillary Clinton, "té la sang a les seves mans que aquests republicans, que són, en la seva major part, racistes i feixistes absolutes proto, no pot ni tan sols somiar."
L'exsecretari d'Estat nord-americana, Hillary Clinton té tanta sang a les mans que ella ha d'estar a l'Haia, no l'Oficina Oval, un escriptor i analista polític diu.
Divendres, Clinton va condemnar crítics republicans de les seves pràctiques de correu electrònic, i va arribar a descriure a si mateixa com la "més transparent" funcionari públic dels temps moderns.
"Vaig dir," ells fan tots els públics, ' ", va dir dels seus missatges de correu electrònic des del seu temps com a secretària d'Estat el divendres. " He estat el funcionari públic més transparent en els temps moderns en la mesura que jo sàpiga. "
Daniel Patrick Welch va dir, "Aquesta cosa que Hillary Clinton surt amb ara és només una joia de la patologia i de pla mentint que" ella és el polític més transparent en els temps moderns. '
"El que els Clinton han fet és elevar l'art de la mentida patològica a nivells estratosfèrics llarg de la seva carrera, i ella està acusat d'aquest delicte en el tema del seu servidor privat, amb algú a punt de rebre la immunitat que podria tenir alguna cosa a veure amb ella carrera presidencial, però les mentides més grans estan en el que diu i el que fa ", va dir a Press TV el dissabte. "En aquest moment s'està fent una campanya, una campanya suposadament liberal - tot i que no és tot el que va ser, perquè ella està tractant de defensar-se d'un candidat populista real de senador Sanders - res del que diu és la veritat", ha afegit l'analista.
"Ella ha estat completament fals, perquè una vegada que es posa a l'oficina que va a fer què és exactament el que ella defensava en els anys noranta amb aquests acords comercials, que han delmat la infraestructura d'Amèrica, llocs de treball als Estats Units, el que va fer al Senat en el fet que mai es troben una la guerra no li agradava, el que va fer com a secretari d'estat, que és per processar i empènyer amb força per la destrucció de Líbia i l'assassinat en massa de desenes de milers de persones ", va afirmar.
Welch va dir Clinton "té la sang a les seves mans que aquests republicans, que són, en la seva major part, racistes i feixistes absolutes proto, no pot ni tan sols somiar."
"Tothom està parlant del terrible que seria si Trump guanya o si el candidat republicà va guanyar, el que els republicans estan fent està amenaçant amb fer el que els demòcrates en realitat han estat fent durant els últims vuit anys - aquesta campanya assassinat en massa, aquest canvi de règim campanya, els projectes d'esquadrons de la mort, tots ocultat al dodge enginyosa de la intervenció humanitària, que Hillary Clinton mateixa era més important en la projecció amb els altres dos - el que un analista i que un cop vaig trucar 'les tres bruixes d'Eastwick', ella, Samantha poder, i Samantha Rice - aquest trio mal que posa un vernís moral sobre alguna cosa que és completament igual arrogància imperial, i la intervenció hubristic, només l'assassinat, matant en nom de la democràcia, i prenent el crèdit per a ell per a ser útils, igual que antic com l'Imperi britànic, tan antiga com saben que ocupa l'Índia per salvar les dones de Sati. Clinton, que és candidat a president dels Estats Units, ha estat objecte de crítiques dels seus rivals republicans, ja que va sorgir l'any 2015 de març que ella utilitza un compte de correu electrònic personal en un servidor privat sense garantia per a assumptes oficials. Clinton, que és Candidats un president dels Estats Units, ha Estat Objecte de les crítiques dels Seus rivals republicans, ha Que Va sorgir l'any 2015 de març Que ella utilitza 1 compte Quant de correu electrònic personal En un sentit Servidor privat garantia per un Assumptes oficials .
L'exprimera dama ha negat el maneig de la informació classificada en el seu servidor privat. No obstant això, els investigadors federals, mirant cap a l'últim lot de missatges de correu electrònic de Clinton donades a conèixer pel Departament d'Estat, han determinat que almenys alguns dels missatges de correu electrònic contenen informació classificada.
La decisió de Clinton d'utilitzar un servidor privat posar potencialment milers de pàgines de missatges de correu electrònic del Departament d'Estat en situació de risc, sinó que també es va protegir de la correspondència del Congrés i Llibertat de sol·licituds de la Llei d'Informació.
Segons els informes, l'Oficina Federal d'Investigacions (FBI) ha ampliat la seva investigació de l'ús de Clinton d'un servidor de correu electrònic privat com a secretària d'Estat. La investigació en curs està ara segons els informes, es va centrar a determinar si la possible "intersecció" dels assumptes de la Fundació Clinton i de negocis del Departament d'Estat podria haver violat les lleis de corrupció pública.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb