El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Els Estats Units són el niu del terrorisme, segons els crítics més distingits.

quetgles | 02 Octubre, 2015 08:02

        Els Estats Units són el niu del terrorisme, segons els analistes crítics més distingits.

 

 

     Mentre el president dels Estats Units, En Barack Obama, en la seva intervenció a la ONU, pretenia fer passar per bona la seva política contra el terrorisme de la gihad islàmica, s'expandia una onada de veus de denúncia que  acusaven  els Estats Units de ser el màxim promotor de trames terroristes arreu del món.

      Segons aquestes veus, qualques trames terroristes tenen per objectiu emmetzinar els mitjans de comunicació mundials amb falsos noticiaris.

    Com a indicador d'aquesta pràctica criminal, podeu veure que, amb data 01/10/2015, els mitjans mostraven els falsos vídeos dels bombardeigs  de l'aviació russa a Síria. Segons es veia en aquest vídeos, els bombardeigs havien afectat les àrees residencials, provocant moltes víctimes civils; fins i tot els vídeos mostraven fileres de cadàvers convenientment embolcallats per procedir a l'enterrament.

   Per entendre la cosa: Quasi al mateix temps que els bombarders russos iniciaven l'atac contra els reductes d'ISIL, els mitjans ja rebien els vídeos esmentats.  La trama no podia ésser més barroera, jo crec. 

    El tir per la culata:  Posteriorment, arribaven als mitjans els vídeos que havien filmat els propis bombarders russos.

 

    Als darrers temps, a la Xarxa es dóna un creixement exponencial de les denúncies contra la malvestat de l'imperi ianqui.

 

   Al mateix dia d'aquest 1 d'octubre, quatre distingits analistes publicaven articles a Sputnik sobre la nova situació a Síria per causa de la intervenció militar russa (Noteu que els analistes no són de nacionalitat russa).

    A l'abast dels lectors, he posat un enllaç per mostrar l'escrit d'En Finian Cunningham, però també altament aclaridors són els articles de N'Alexander Mercouris, d'En Pepe Escobar i de N'Andrew Korybko.  Vegeu el post d'En Cunningham El canvi de Règim tan nord-americà com el pastís de poma.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb