El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

L'hegemonia del dòlar amenaçada per Rússia i la Xina.

quetgles | 07 Setembre, 2015 19:45

 

    L'hegemonia del dòlar amenaçada per Rússia i la Xina (Sputnik, 7.09.2015).

    

   Tot fa pensar que s'accelera el procés històric del desplegament d'un món multipolar. Resulta evident que Washington fracassa en el seu intent de mantenir-se com a única superpotència mundial. Dit ras i curt, sembla que la pretensió de fer quallar un imperi ianqui mundial ha fracassat estrepitosament.

    Al moment present, els esforços dels mitjans de les Corporacions ''occidentals'' (tots ells a les ordres de Washington) per disfressar la crisi econòmica i política  d'''Occident'' també fracassen. No poden impedir que les amples masses d'''Occident'' tinguin accés altres fonts d'informatives alternatives que abunden a la Xarxa.

    Una mostra del que dic és el post publicat a Sputnik. Crec que pot ésser de l'interès dels navegants catalans. Vegeu el post L'hegemonia del dòlar amenaçada.

  

     Posteriorment, he descobert el post original, post publicat a    per un analista que es diu Mahdi Nazemroaya. Vegeu el post Washington financial war

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb