El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

El Partit Popular i Podemos prefereixen trencar l'euro..., segons En Juan Ramon Rallo.

quetgles | 15 Gener, 2015 08:25

 

     El PP i Podemos s'estimen més trencar l'euro..., segons En Juan Ramon  Rallo.

   La veritat sura, surt a la superfície.

En aquest cas, l'economista En Juan Ramon Rallo posa al descobert el joc amagat del Partit Popular. En llenguatge molt planer, En Rallo explica quin va ésser el joc suïcida del PP:   el PP va enviar un rotund i podemita missatge a la resta de l'Eurozona: o em rescateu sense condicions o trenco la baralla de la moneda única. I així va succeir: el juliol de 2012, Mario Draghi va sortir a la palestra prometent fer tot el necessari per salvar l'euro, de manera que els estalviadors nacionals i internacionals van restablir els seus crèdits al govern d'Espanya.

    He pensat que seria bo contribuir a difondre el destapament que fa el professor Rallo de la bruta política econòmica del govern del PP.  S'ha d'entendre que aquesta política ha satisfet les demandes de la Banca espanyola i de la CEOE.

   Tot seguit podeu veure el post de referència, publicat a El Economista, 15.01.15, El PP i Podemos s'estimen més trencar l'euro.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb