El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Eleccions Catalunya - Donbass (Quan vegis la barba del teu veí...).

quetgles | 03 Novembre, 2014 09:14

      Eleccions Catalunya - Donbass (Quan vegis la barba del teu veí...).

     No han tardat ni un minut. Respecte a les eleccions a les repúbliques de Donetsk i de Lugansk, celebrades dia 2 de novembre, la cap de la política d'exteriors de la Unió Europea, Na Federica Mogherini, ha declarat que aquestes eleccions són il·legals i il·legítimes, i que la Unió Europea no les reconeixerà. Per descomptat, la Casa Blanca tampoc dóna per bona la votació (Ja posats, la Vanguardia fa saber que també l'OTAN ha desaprovat les eleccions a Nova Rússia).

     Quan vegis la barba del teu veí pelar, posa la teva a remullar, és la dita popular. El govern de la Generalitat del Principat de Catalunya sembla que  ho té magre a l'hora de fer valer el suposat èxit de la contesa del 9N.

   Donetsk i de Lugansk ja es van declarar repúbliques independents al mes de març d'enguany.   La convocatòria electoral del 2N és  per formar el Parlament i elegir el cap d'Estat.

      Les repúbliques del Donbass tenen el suport de Rússia.  El govern rus ha declarat que dóna plena validesa a les eleccions de les dues repúbliques.

En canvi, no hi ha cap govern que reconegui la validesa de la convocatòria del 9N a Catalunya-Principat.

      Aclariment:  N'Artur Mas, com a mostra de la seva fervent adhesió a l'Europa neoliberal, va considerar no legítima la proclamació d'independència de Crimea. Ara, el bloc independentista català s'absté (o desaprova) de fer costat als independentistes del Donbass (Podeu veure el post  L'estrafolari independentisme català exalça l'Imperi.).  

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb