El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

L'estrafolari independentisme català exalça l'Imperi.

quetgles | 22 Juliol, 2014 18:39

 

                         L'estrafolari independentisme català exalça l'Imperi.

         Al dia 13 de juliol, l'Assemblea Nacional Catalana va fer una manifestació a Badalona en demanda de la independència. La novetat d'aquest acte fou l'exhibició d'una enorme pancarta amb la foto del president dels Estats Units, En  Barack Obama, amb un peu on es deia Mr.OBAMA, CATALANS VOTE FREEDOM # 9n2014.  Podeu veure la web Missatge al president Obama des de Badalona | Assemblea Nacional Catalana - VALLÈS OCCIDENTAL

      Segons això, s'ha de deduir que la presidenta de l'ANC, Na Carme Forcadell, dóna per suposat que  la intervenció del president dels Estats Units és una qüestió decisiva per a la independència del Principat de Catalunya.

       Suposició aquesta que sembla generalitzada entre els independentistes catalans.

      Tant En Mas com Na Forcadell diuen veritat al reconèixer que els EUA són l'imperi mundial, l'Imperi. L'encerten al suposar que N'Obama intervé de primera mà en tots els conflictes del món, i que N'Obama té el poder per donar o suprimir una independència.

   Però En Mas i Na Forcadell entren en contradicció. Demanen que l'Imperi intervingui per tal d'alliberar Catalunya. Però els imperis no es dediquen a alliberar els oprimits, sinó a oprimir els pobles lliures.

  

    Tan bon punt Convergència es ''convertí'' a l'independentisme, el president de la Generalitat, N'Artur Mas,  volà a Jerusalem i a Boston.

   L'anada a Israel era per fer saber que el govern català ( i CIU) és declaradament pro-sionista.  Era un missatge que anava dirigit a Washington. Es donava per descomptat que el lobby  sionista era molt influent.

    L'anada a Boston era per a promocionar la imatge d'una Catalunya (Principat  de Catalunya) molt semblant a Massachusetts.  

   S'ha de saber: en relació a l'economia,  CIU s'ha manifestat com a instrument polític de la classe dels capitalistes catalans.

   S'ha de saber:  I encara més:  els governs d'En Jordi Pujol van crear tot de Think Tank amb l'objectiu de difondre la ideologia neoliberal (Ideologia que, en qüestions econòmiques, era compartida amb En George Bush i Na Margaret Thatcher, ideologia que és la dominant a la Unió Europea).

     Com podeu veure, aquests independentistes catalans són uns independentistes rars, estrafolaris, s'ha de dir.

       Comprovem-ho.

    1. S'omplen la boca amb la paraula Europa, com si la Unió Europea fos el paradís de la democràcia i dels drets humans. Però es pot comprovar que el Partit Popular és hegemònic al Parlament Europeu (Partit Popular que inclou els diputats del Partit Popular espanyol. Partit Popular que inclou els diputats procedents d'UDC, d'En Duran i Lleida)

   2. Per descomptat, els administradors de Brusel·les han dut a terme la política del Partit Popular, al servei dels interessos de les multinacionals, de la gran banca, dels magnats.

   3.  La major part dels governs europeus són de formacions de dretes.

   4.  La política imperialista del govern socialista francès indica fins a quin punt ha fracassat la social-democràcia europea. (S'ha de saber: La Republique Française és, més pròpiament, L'Empire Français).

   5.  Els mitjans de comunicació europeus són propietat de les Corporacions europees i són al servei dels interessos d'aquestes Corporacions.

   6. Per descomptat, els mitjans europeus són  informativament corruptes.

   7. Per descomptat, els governs europeus són aliats subordinats de l'Imperi.

   8. Per descomptat, els mitjans catalans (i els magnats catalans) sempre es mostren subordinats a la política informativa de Washington.

   9. Per complaure l'Imperi, els estrafolaris catalans eviten parlar del genocidi palestí, així com  d'altres genocidis provocats per l'imperialisme.

      En resum, l'independentisme ''tranquil'' català es situa al costat dels opressors. És insensat suposar que Washington (i Brussel·les) mourà fitxa contra el seu fidel aliat Espanya per tal de satisfer les demandes sobiranistes dels estrafolaris catalans.

     

      

  

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb