El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

A l'atenció dels savis dels mitjans catalans.

quetgles | 26 Juny, 2014 22:01

 

     A l'atenció dels savis dels mitjans catalans.

 

   

      Els savis dels mitjans catalans sembla que participen de manera esforçada en la guerra mediàtica en suport de ''la llibertat de mercat'', és a dir, en suport del ''capitalisme ultraliberal'', tipus de capitalisme ultraviolent que és el que es practica des d'Europa i des d'els  EUA.

 

     Certament, aquests savis saben que els dirigents de CIU i els del PP es declaren fervents ''neoliberals'' (i pro-ianquis). Però aquests savis no se'n adonen que la seva pràctica periodística està desfasada, que van de rota batuda. Aquests savis fan una pràctica periodística com si les amples masses catalanes no tinguessin accés a  mitjans crítics amb el capitalisme i l'imperialisme. 

    Els savis haurien de saber que la RT guanya la partida a la CNN; haurien de saber que la major part de població d'Europa i dels EUA no es refien de les campanyes de premsa dels mitjans ''occidentals''.

  Actualment, són a milers els experts nord-americans que fan denuncia de la corrupció de la premsa ianqui.

 

     Els experts i els savis anti-sistema denuncien les males arts del sistema i les seves malifetes, però els savis dels mitjans catalans es limiten a repetir la cantilena de la bonesa del capitalisme alhora que els totxos de la desfeta els comencen a caure a sobre. Són bastant patètics.

 

   He pensat que els faria bo la lectura de l'entrevista feta al professor William I. Robinson. Entrevista que es pot veure a la web El capitalisme global està enmig de la seva crisi més greu.

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb