El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

La independència de Catalunya serà, si i solament si s'esfondra el poder opressor (2).

quetgles | 17 Juny, 2014 16:56

    La independència de Catalunya serà, si i solament si s'esfondra el poder oppressor (2).

    Aclariment: Aquest (2) és, en realitat, el paràgraf final de l'article. El sistema d'edició de Balearweb posa límits a l'extensió dels articles, de manera que si són molt extensos (si superen les 16 pàgines, posem) llavors queden escapçats, com fou el cas amb el meu article.

         

    Allò que s'ha de saber:  En Putin va fer una reforma econòmica essencial:  Va retornar a la propietat de l'Estat la  gran banca i les grans empreses; és a dir, va fer una nova socialització en  profunditat  (la premsa ''occidental'' ho denomina  ''capitalisme d'Estat''). A resultes d'això, la colla dels nous magnats russos quedà escapçada.

   

     S'ha de saber: Al 2014, Rússia torna a ésser una gran potència mundial, però no solament en economia. També és una gran potència en alta tecnologia, en tecnologia nuclear, en capacitat científica, en indústria i tecnologia aeroespacial, i en indústria d'armament (La indústria de guerra russa és la segona del món darrera la nord-americana, però de manera que quasi van igualades. Podeu veure la web EEUU y Rusia, los mayores exportadores de armas 2009-2013 | Defensa | RIA Novosti).

     Com a complement, podeu veure l'article de la web  Catalunya i la Xina, Rússia i l'Iran. 20 tesis..

    

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb