El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

La informació ve de l'Orient.

quetgles | 09 Abril, 2014 09:18

   

                               La informació ve de l'Orient.

   Els mitjans dits ''occidentals'', majoritàriament,  són propietat de les corporacions capitalistes. Fan una representació enganyosa com si fessin periodisme net, com si informessin, però allò que fan és manipular la informació amb l'objectiu de canalitzar l'opinió pública a favor dels interessos de les corporacions i dels governs neoliberals. En darrer terme, aquesta ''premsa lliure'' està pendent per satisfer els projectes ideològics corruptes de l'Imperi (I no he d'explicar que vull dir amb la paraula ''Imperi'').

       Un viatge per Internet permet veure que la informació ve de ''l'Orient''. De cada vegada són més les publicacions en línia que no són propietat dels capitalistes i que són capaces d'informar sense manipular.  Són milers i milers de col·laboradors molt diversos (molts d'ells nord-americans) que fan possibles aquestes publicacions.

    Fa poc dies, he conegut un notable exemplar de publicació en línia, que es diu Strategic Culture Foundation, que recomano als lectors. Ells mateixos es presenten diguent:

 Fundació Cultura Estratègica proporciona una plataforma per a l'anàlisi exclusiu, la investigació i el comentari polític sobre assumptes d'Euràsia i globals.  Estem cobrint temes polítics, econòmics, socials i de seguretat a tot el món.  Des de l'any 2005 la nostra revista ha publicat milers d'escrits analítics i comentaris amb la perspectiva única de col · laboradors independents dels EUA, Canadà, Índia, Rússia i Europa.  SCF treballa per ampliar i diversificar la discussió d'experts, centrant-se en els aspectes ocults de la política internacional i el pensament no convencional.  Aprofitant el poder creixent d'Internet, treballem per difondre informació fidedigna, el pensament crític i les idees progressistes.

          Fou precisament un escrit d'un d'aquests col·laboradors (el d'En Dmitry Minin) el que  em cridà l'atenció sobre la revista. He considerat que l'article d'En Minin deixa en ridícul els comentaristes ''occidentals''. El podeu llegir a la web Al Assad guanya la guerra.

   

    

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb