El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Les ciutats tenda als EUA al 2013.

quetgles | 17 Desembre, 2013 19:02

   

     Les ciutats tenda als EUA al 2013. Allò que vol amagar la premsa corporativa.

 

 

     ..., llavors mil imatges deuen valer més que un milió de paraules.

 

     Els grans mitjans catalans són corporatius o al servei de les Corporacions capitalistes. Hem de suposar que les direccions d'aquests mitjans deuen obeir la consigna d'ocultar la cara lletja de la societat nord-americana. Sembla que la darrera consigna és dir que els EUA i Europa han iniciat la recuperació econòmica (I Espanya també).

    

        En contra de la mentida dels mitjans capitalistes, les imatges  esborronadores de les de ciutats tenda que crescut com a bolets als EUA fan benes la mentida. Els voltants de les ciutats ianquis semblen els suburbis degradats de ciutats dels Tercer Món.

      

      Als darrers temps, s'han multiplicat i han crescut les ciutats tenda  (de tenda de campanya). Segons diuen els crítics, els habitants de les ciutats tenda són gent sense habitatge, però que prefereix viure en ciutats tenda abans que viure als refugis de l'administració o de societats caritatives, refugis on s'amuntega la gent desemparada. Segons diuen, dins la seva pobresa, els habitants de les ciutats tenda se senten més lliures i amb més recursos que els que viuen als refugis socials.

 

     Dins la guerra mediàtica dels dissidents contra el Goliat de les Corporacions, jo crec que les fotos de la web que segueix és un bon cop de falç.

 

                  tent cities in usa 2013

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb