El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

L'atac de N'Erdogan contra Síria fracassa, segons diu En Kevin Barret.

quetgles | 06 Juny, 2013 07:45

   L'atac de N'Erdogan contra Síria fracassa, segons diu En Kevin Barret. A l'atenció de Na Cristina Mas, cronista del diari Ara.

    

 

    He pensat que l'article que he reproduït aquí podria servir d'orientació, cas de llegir-lo, per a na Na Cristina.

    Aprofito l'avinentesa per fer un aclariment sobre el sentit últim dels meus escrits sobre afers internacionals.

   Amb aquests escrits, allò que pretenc és estimular l'esperit crític dels lectors que els llegeixin. Al meu parer, l'alliberament de Catalunya (Sencera), social i nacional, només serà possible si les amples masses catalanes distingeixen clarament de quin Poder depenen en darrer terme.

   Els catalans han de saber que no és possible fer la revolució de bracet amb els reaccionaris.

  Per altra banda, la CUP  hauria de ser capaç de dir-nos quins són els països disposats a donar suport efectiu a la revolta catalana. Síria ha pogut resistir l'escomesa de l'Imperi gràcies al compromís que li han ofert Rússia, la Xina i l'Iran, principalment.

 

 

L'atac d'Erdogan contra Síria fracassa

 Dj 6 juny 2013 04:46 GMT
 

 Pel Dr Kevin Barrett
 Denunciant l'FBI Sibel Edmonds ha posat de manifest que els elements del Gladio-linked estat profund turc van ser utilitzats pels magnats neoconservador Richard Perle i Douglas Feith per finançar la 9/11-anthrax cop d'Estat de l'11 de setembre de 2001. Òbviament són aquestes persones, no Erdogan, que tenen el veritable poder a Turquia.

 Entrevistes relacionats:

  «Turquia protesta pot convertir-se en una guerra civil"
  'Ankara cerca el domini sobre l'Orient Mitjà'


 Quan el primer ministre turc Recep Tayyip Erdogan es va unir a l'aliança recolzada per Occident contra Síria, tots els observadors van estar d'acord que l'elecció transcendental d'Erdogan va ser l'aposta més gran de la seva carrera.


 Per rebutjant èxit "zero problemes amb els veïns" de Turquia política, i el suport a una insurrecció recolzada des de l'estranger contra Síria, Erdogan replanteig seva carrera en l'esperança que el govern d'Assad caurà ràpidament, i Turquia ajudaria a formar el nou govern.

 Això no va succeir. El govern sirià es va aixecar. Erdogan va perdre l'aposta.

 I ara està recollint les conseqüències.

 Durant les últimes dues setmanes, les protestes s'han estès com una reguera de pólvora a través de Turquia. Alguns dels manifestants són enemics polítics naturals d'Erdogan: laïcistes es van oposar a la democratització gradual i la islamització de la societat turca. Però qualsevol que sigui el paper dels kemalistes "feixistes seculars" a instigar les protestes, les enquestes mostren que el moviment anti-Erdogan ha guanyat força per una raó principal: Erdogan és vist com autoritari i dictatorial.

 Quina ironia!

 Després de tot, Erdogan va afirmar que estava ajudant els sionistes de gestió EUA i els seus titelles regionals enderrocar Assad de Síria per una raó principal: Perquè Assad era autoritari i dictatorial.

 Així que Erdogan va prendre la decisió autoritària i dictatorial d'utilitzar territori turc per als atacs estrangers patrocinats a Síria, tot i que les enquestes mostren que "zero problemes amb els veïns" de Turquia política gaudir suport gairebé unànime.

 Des del moment Erdogan va decidir unir-se als atacs de l'imperi nord-americà-sionista a Síria, la seva decisió va ser molt impopular. Les enquestes mostren que aproximadament dos terços de la població turca es van oposar a la mesura. Però Erdogan autoritari i dictatorial continuar empenyent per davant, així com les queixes en contra de la seva política de Síria es va fer més fort.

 Ara sembla que el "canvi de règim" que passarà a Turquia per primera vegada.

 La ironia no va passar desapercebuda per al govern sirià, que ha emès advertències de viatge instant als sirians que no viatgin a Turquia fins que els disturbis es refredi. Un "exèrcit turc Free" començar a dur a terme atacs terroristes a Turquia des de bases en territori sirià? Esperem que el govern de Síria es resisteix a la temptació.

 Fins fa dos anys, Erdogan va ser àmpliament considerat com un dels polítics més astut i més reeixits del món. El que estava pensant quan va decidir tirar per la borda la popular i exitosa "zero problemes amb els veïns" la política, i crear problemes enormes amb Síria, un dels veïns més importants de Turquia?

 Crec que Erdogan jutjat malament la situació, a causa del seu propi caràcter, els antecedents i ambicions. Igual que Obama, Erdogan és el tipus de persona que es presenta com un idealista i un agent de canvi, però en realitat és un home feble que tendeix a comprometre amb massa facilitat quan assetjat pels poders-que-sigui. Atrapada entre les demandes dels pobles de l'Orient Mitjà per a la democràcia i l'islam, per una banda, i la perpètua US-sionista d'assalt imperial en l'altre, Erdogan ha intentat resoldre la contradicció per l'elaboració d'una espècie de societat islàmica democràtica, que seria acceptable per als imperialistes.

 L'intent d'Erdogan per equilibrar l'Islam democràtic, amb les dures exigències de l'imperialisme es fa més difícil per la persistència d'un criminal "estat profund" a Turquia. Finançat per milers de milions de dòlars en diners de la droga i de les armes il · legals es tracta, i totalment recolzada pels EUA, l'OTAN i Israel, l '"estat profund" de Turquia - l'ala local de l'Operació Gladio - pràcticament posseeix l'exèrcit turc i és capaç de llançar un cop d'estat en qualsevol moment.

 Denunciant l'FBI Sibel Edmonds ha posat de manifest que els elements del Gladio-linked estat profund turc van ser utilitzats pels magnats neoconservador Richard Perle i Douglas Feith per finançar la 9/11-anthrax cop d'Estat de l'11 de setembre de 2001. Òbviament són aquestes persones, no Erdogan, que tenen el veritable poder a Turquia.

 Graham Fuller, el famós murri agent de la CIA que s'ha relacionat amb els atemptats de falsa bandera a Boston, durant molt de temps ha estat un jugador clau en el Gladio "estat profund" a Turquia i Àsia Central. Quan vaig visitar Turquia el 2011, em van dir que Fuller havia passat la caiguda de 2.001 dispensadors amenaces de mort a líders periodistes d'assumptes internacionals de Turquia, advertint-los que de no qüestionar la versió oficial de l'11/9 o ells o les seves famílies serien atacats.

 En altres paraules, el local de tràfic de drogues CIA cabdill executa els mitjans de comunicació turcs. Alguns "democràcia".

 Si Erdogan (o qualsevol altre líder de l'Orient Mitjà) realment volia crear una societat democràtica i islàmic, que hauria de fer el que va fer l'aiatol · là Khomeini d'Iran: destruir els agents imperials del "estat profund" d'empresonar, exiliar o executar-los. (Potser, en alguns casos almenys, la rehabilitació també seria una alternativa.)

 Obama haurà de fer més o menys el mateix que si volia portar la democràcia real a Amèrica - com JFK va intentar fer fa cinquanta anys.

 Però Erdogan, com el xeic Hamad de Qatar, hi JFK i no aiatol · là Khomeini. Com Hamad, Erdogan s'imagina que pot posicionar-se a si mateix com "pro-democràcia" sense deixar de ser un titella de l'imperi i els seus lacais locals viciosos.

 Així que quan l'imperi va ordenar Erdogan a trencar la seva promesa d'utilitzar l'armada turca per posar fi al bloqueig de Gaza, Erdogan va capitular. I quan l'imperi va ordenar Erdogan per unir-se al seu atac contra Síria, Erdogan es va rendir una vegada més ... i molt possiblement va cavar la seva pròpia tomba política.

 Independentment de si Erdogan sobreviu a l'actual malestar, Turquia pot i ha de continuar el seu trajecte del feixisme secular kemalista i cap a l'Islam i la democràcia. Per a això, ha de seguir els passos del predecessor d'Erdogan, Necmettin Erbakan, i neutralitzar el Gladio "estat profund" amb la finalitat de lliurar de control imperial-sionista i afirmar la veritable independència.

 Quan els sionistes-dominat EUA imperi ordres de Turquia per crear problemes als seus veïns, una Turquia veritablement democràtic i independent seria capaç de dir "no".

 KB / NN
 Dr Kevin Barrett, Ph.D. Arabista-islamòleg, és un dels més coneguts crítics de la guerra contra el terrorisme dels Estats Units. Dr Barrett ha aparegut moltes vegades en Fox, CNN, PBS i altres mitjans de difusió, i ha inspirat reportatges i articles d'opinió al New York Times, el Christian Science Monitor, el Chicago Tribune i altres publicacions importants. Dr Barrett ha ensenyat a les escoles i universitats a San Francisco, París i Wisconsin, on es va postular per al Congrés en 2008. Ell és el cofundador de l'Aliança Musulmana-cristià-jueva, i autor dels llibres La veritat Jihad: La meva lluita èpica contra el 11/9 Gran Mentida (2007) i el qüestionament de la Guerra contra el Terror: Una Guia per Votants d'Obama (2009 ).

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb