El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

L'Islam Times deixa clar allò que el diari Ara i The New York Times fan confús.

quetgles | 04 Juny, 2013 20:45

 

 

 

   L'Islam Times deixa clar allò que el diari Ara i  The New York Times fan confús.

 

 

    Na Cristina Mas al diari Ara, 2.06.2013, fa una mena de resum del que estat el conflicte de Síria, des de  març del 2011. De fet, és un recull de llocs comuns presents al diari Ara i a The New York Times (el diari ianqui sembla ésser el model inspirador del diari Ara).

   Sobre el conflicte de Síria, ambdós diaris no fan sinó confondre les coses, com veurem. Els seus llocs comuns no s'acomoden a la veritat, i, per altra banda, sovint,  amaguen els veritables criminals.

     Na Cristina – i NYTimes – fa saber que al 2011 hi va haver  una revolta democràtica contra el règim de Baixar al-Assad, a la manera de les ''primaveres àrabs''.

   l'Ara i el NYT no expliquen al servei de qui estava al-Assad. Tampoc aclareixen quins són els impulsors del conflicte bèl·lic. No aclareixen qui va proporcionar les armes als rebels ni d'on provenen els escamots de la mort. Procuren amagar el fet de conformació multi-ètnica i multi-religiosa de la societat siriana.

    També amaguen la política intervencionista i criminal dels monarques feudals de  l'Aràbia Saudita i de Qatar ( el patrocinador de la samarreta del Barça). No expliquen quines són les conseqüències polítiques del wahhbisme (sunnites ultraconservadors) a l'Orient Mitjà. No els agrada parlar dels alauites que és una branca musulmana derivada del xiisme, estesa a Síria i al sud-est de Turquia. No els agrada explicar que els alauites són grans defensors de la causa palestina, i  que al-Assad pertany a aquest grup ètnic.

        En tot moment, oculten el fet que al-Assad ha sigut i és un líder destacat de la resistència contra l'ocupant sionista.

    Ambdós diaris fan com si creguessin que els EUA i Europa fan costat a ''l'oposició siriana'' en defensa de la democràcia i dels drets humans.

  Etc.

    Com a contrast amb aquesta premsa  beata (falsament beata),  he pensat que seria bo veure l'informe i les valoracions que fa el diari online en anglès, Islam Times, article que podeu veure a continuació.

 

 

Account Options Al-Assad dibuixa el mapa de Ginebra 2 i més enllà ...

 Islam Times, Dilluns 3 juny 2013 09:47- Pocs són els homes que l'obliguen a escoltar bé les seves paraules, sense estar obligats a fer-ho, i lluny de la religió. Pocs són els líders que porten el timó de l'escolta en la ment del seu públic, i es basen en els seus llavis un somriure de satisfacció amb els seus terminologies simples, opinions pendents, i les seves posicions lloables, en la mesura que fa que l'home es dirigeix ​​a si mateix dient: " Estic molt orgullós de mi mateix pel que comparteixo la mateixa rasa amb aquest distingit líder, i comparteixo la mateixa destinació amb aquesta meravellosa líder ".Al-Assad dibuixa el mapa de Ginebra 2 i més enllà ...
 En la nostra història moderna que la gent de la regió no poden trobar a ningú després de procedir a la seva classificació en tercer lloc, envers ells les files comencen i amb ells les files acaben ", sobretot a nivell àrab", tant el president Assad i Sayyed Nasrallah. Ahir, com sempre, el president Al-Assad va imposar un nou ritme en la fase després d'haver conegut, la fase posterior al que ha dit, amb la senzillesa de l'entrevista i el seu curt període de temps, però en essència era valuós més que el seu valor en l'avaluació i era més que important en termes d'importància. Al-Assad sempre expert està enviant aquests missatges a l'aliança abans que l'enemic, als seus fans abans que els seus adversaris. Els missatges eren pocs, però eren significatives en termes de temps, contingut, propòsit i significat.


 La mateixa somriure també es dibuixa als llavis d'altres esdeveniments i posicions, però té un gust diferent i estimulacions. L'home no pot fer res amb la naturalesa i el contingut de la notícia difosa pels canals de satèl · lit agressives "sionista-àrab" en els seus butlletins de notícies o barres de somriure aquell somriure que té el gust de delectar i el gust de la victòria a causa del grau de la pèrdua, la dispersió, i la demència s'han assolit. Totes aquestes característiques es barregen amb desvergonyiment i mala educació que no tenen límits. Per què no, i els satèl · lits de televisió continuen menyspreant ment per difusió de notícies al voltant del rellotge que no és ni real ni cert, per exemple: "L'Exèrcit Lliure de Síria adverteix a l'exèrcit israelià d'eludir els seus vehicles o els soldats de nou i de passar per la línia de treva ", els extrems de l'humor o la farsa.


 Un altre exemple "L'Exèrcit Lliure de Síria s'enfronta als intents d'assaltar l'aeroport Dabaa per al-Assad brigadistes i l'aeroport es troba encara en les urpes dels rebels", l'humor és interminable aquí abans d'afegir que el mateix espectador havia vist la seva majoria abans d'uns segons vídeos mostrant l'Exèrcit Nacional Sirià controlar completament tot l'aeroport Dabaa i els pobles que l'envolten a través de molts canals per satèl · lit i lluny dels mitjans de comunicació oficials sirians ...

 Aquest somriure s'imposa als llavis d'aquells que observen entre ara i llavors els canals pornogràfics quan George Sabra assumeixi que és el símbol comandant de l'anomenada revolució i declara que no hi ha negociacions amb els dirigents sirians abans de trencar el setge impost sobre Al-Qser i Medi Gouta. Aquest anunci ha estat repetit per diverses parts del personal de l'agressió local, regional i internacional. De fet, tot el que ens interessa aquí és el cas de la histèria que aclaparen les cares dels locutors quan anuncien, perquè ens obre el llibre de la victòria de Síria venir a llegir en les seves primeres pàgines que es tracta de l'angoixa dels vençuts persones i els tremolors dels que estan sentint el pes de la sabatilla militar sobre el coll dels "revolucionaris", que són els més shedders sanguinis de la història, així com al coll dels seus amos i financers que són petites eines i té petits papers als amos de les fàbriques "Revolucionaris" i els seus titulars.


 Va ser suficient perquè l'interior de Síria per veure que la autoconfiança aclaparadora la cara del senyor President i brillant entre les seves lletres i paraules. Aquesta satisfacció i tranquil · litat filtrar els missatges el que implica que la situació està sota control total i això va ser suficient perquè el seu equip professional cada vegada més convençut que ha triat correctament per posar-se dret i posició darrere del seu exèrcit i el lideratge. Això va ser suficient perquè tots aquells que tenen visió de futur i l'estimulació requereix llegir que les derrotes seran derrotats en tractar de derrotar a aquest país, i això va ser un impuls moral que va portar a la gent que van sacrificar els seus béns més cars per ser millor. Tots els indicis assenyalen que la batalla és encara llarg, però també diuen que el lideratge sirià s'ha quedat encallat avui a les ratlles de la victòria més que mai.


 Els aliats, en general, han tingut els missatges de tranquil · litat que diuen que la nostra aliança és cada vegada més fort. Aquí està l'exèrcit de la nació portant a terme els plans elaborats i està avançant en llocs específics en el mapa de la victòria acordat i està llest per dirigir la nació. Els aliats han tingut una planta d'acer de peu al camp del diàleg estratègic i les armes a la batalla promesa de les negociacions amb l'eix de l'agressió i les seves eines ...


 L'aliat que va ser en paral · lel amb l'exèrcit sirià ha tingut un doble impacte i el missatge de direcció: Es tracta d'una nova era del comandant de la nació a que segueixin donant suport a la resistència i els combatents de la resistència i passiu de bons després de l'intercanvi de germans de sang, armes, la determinació i la meta és a dir, la resistència de Hezbollah. No obstant això, nombrosos volcans de vigor Síria i el desafiament han afectat ànimes satàniques en diferents parts del món ...


 Les paraules d'Al-Assad van ser suficients per fer de la seguretat de l'enemic israelià i els líders militars, sens dubte, mantenir un secret tancat reunió per discutir com fer front a l'amenaça més forta de l'a-Assad mai "Aquí, hem d'assenyalar que el lideratge sirià ha informat la primera vegada diverses parts internacionals que respondrà a qualsevol agressió futura sense dubtar-ho ". Per tant, aquest anunci no serà fàcilment ignorat per les autoritats sirianes, si es va llançar una nova agressió contra Síria. No obstant això, també cal assenyalar que el president al-Assad va dir que la resposta serà estratègic, i aquí és millor no afanyar a creure que la resposta estratègica que "no necessàriament" es dirigirà a atacs dolorosos contra l'enemic en llocs estratègics dins de la entitat.


 Jo dic que si això va succeir, no va a fer sense la coordinació al més alt nivell amb fidels aliats de Síria i això està imposat per la lògica militar i podria ser una resposta que li fa mal a l'enemic en algun lloc, però també és estratègica. La nostra memòria va fer i no us oblideu de la resposta estratègica de Síria a la recent incursió israeliana a Al-Jmraiya, la resposta va ser representat en l'anunci per primera vegada en la història de Síria, donar suport i seguir donant suport a la resistència libanesa amb armes i armes qualitatius explícitament . També va estar representat en l'anunci de l'obertura de la part davantera del Golan davant si qualsevol lluitador sirià o àrab que es vincula a l'altra al sud, en un cas d'alt normalitat del repte que mai s'ha enfrontat per l'enemic des que la Guerra d'Alliberament d'octubre. Reconsiderar, per exemple, les paraules d'Al-Assad sobre la creixent situació populars exigint per alliberar el Golan i l'obertura de la part davantera de combatents de la resistència, i les seves paraules s'amaguen molt de la motivació. També, reconsiderar l'anunci de la resistència libanesa per Sa Eminència el secretari general de Hezbollah: "El sud i el Golan van fer un front de resistència", totes aquestes són respostes estratègiques.


 Pel que fa a l'oposició, Al-Assad adhesió al proverbi que diu: "La brevetat és l'ànima de l'enginy" que efectivament vincula aquest refrany el que succeirà en els pròxims dies, per exemple, això s'agrega a la llista de la majoria dels proverbis que tenen el poder d'expressió i significat. Els va enviar a un dels seus bufones paraules quan va dir: "Quan vostè negocia el que es veu com un esclau en aparença, negociem la qual li agrada mirar un mestre en el contingut". El que va dir va ser la resposta informada la iniciativa descarada i grollera i els seus detalls el va fer riure, i aquest enginy afegit a la reunió quan es parla d'ella. Maaz semblava ser feliç i sorprès en abordar el president Assad peer-to-peer en un cas patètic i ridícul. Pensem que fins fa poc Maaz basa en la voluntat d'Occident i és una eina mal · leable que implementa els seus desitjos i res més, però ell va revelar la lletja cara d'una serp enganyosa com Sheikh que va fer créixer la barba i s'ha amagat amb la seva "molt especial "suposades línies de santedat religiosa i nacional que revelen al seu torn, la seva lleialtat al diable primer de tot ...


 En conclusió, jo diria que el president Al-Assad ha elaborat el panell de Ginebra 2 i més enllà i s'ha seleccionades les grans línies i la naturalesa dels seus colors. Els colors de la bandera nacional de Síria, el símbol de la nació i la ciutadania, aclaparats en el panell d'Al-Assad de les peces de roba que se suposa que es va fer una bandera alternativa que es va convertir estripat com els seus propietaris, en presència de la nació, el poble , l'exèrcit i Al-Assad.


 Les línies vermelles s'ha elaborat acuradament per ell confiant en les parets sòlides de suport popular al seu lideratge, així com per als aliats, i l'experiència ha mostrat la seva profunda dedicació després que es troben davant de la mateixa trinxera amb ell. El paper d'Al-Assad a l'etapa de les negociacions ", és a dir, que se celebrarà" és fonamental i decisiu, i el seu paper després d'això es troba en les mans del poble, i només el poble ha de dir la seva paraula en aquest sentit.


 La guerra de l'exèrcit sirià contra el terrorisme és implacable que no tenen refugi abans d'aconseguir els seus objectius, i plorant, plorant, plorant, plorant, i les trucades de socors per Al-Edris, Sabra i altres no seran detinguts per la dilació de Geagea, les espines del-Hariri, la conspiració del-Mikati, o la debilitat de Salomó, que no té les característiques del President comandant en l'ajust de la frontera libanesa relacionats en aquesta guerra. Els àrabs han d'estar preparats per a la fase de post-Ginebra i de dotar-se dels seus drets, i com molts creuen serà enderrocar el tron ​​dels uns i agitar la sorra a les prefectures d'alguns altres.


 Les regles del joc estan canviant amb el canvi de les dades sobre el terreny ... El terreny en una cantonada del mapa dibuixat amb professionalitat i cura hi ha un únic títol que no va ser pronunciada per Al-Assad, però s'ha amagat entre les terminologies de la confiança i la força que s'ha utilitzat. El títol es dirigeix ​​a tots els partits de l'agressió, però es dirigeix ​​especialment als àrabs de la maquinària, perquè es diu: La xerrada muls en el desert, i els lleons controlen la guerra ...

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb