El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

En resposta a la carta d'En Sergi Franch, corresponsal a Síria del diari Ara.

quetgles | 11 Gener, 2013 06:57

  

    En resposta a la carta d'En Sergi Franch, corresponsal a Síria del diari Ara.

   Senyor Franch:  Una correspondència privada entre nosaltres no té sentit, jo crec. Així que la meva resposta la faig pública.

   Senyor Franch: No ens hem d'enganyar.  Fa temps que la premsa ''occidental'' més seriosa publica informes sobre el suport dels EUA – i de França i el Regne Unit- a una denominada ''Oposició siriana'', i vos no en deis res. També publiquen informes sobre la intervenció de l'Aràbia Saudita, Qatar i Turquia, països que proporcionen homes, armes i diners a les organitzacions que combaten el govern sirià, i vos no deis res. També parlen de les atrocitats dels escamots de la mort que operen a Síria, i vos tampoc en deis res.

   No són pocs els periodistes crítics (que viuen als EUA i a Europa) que denuncien la criminal política intervencionista  de Washington i dels seus subordinats.  Encara que aquests periodistes, majorment, no troben acomodament als grans mitjans ''occidentals'', no per això la seva veu es silenciada.  Els seus articles són a l'abast gràcies a Internet. Per altra banda, els grans mitjans ''orientals'' sí recullen els escrits dels crítics. Respecte d'això, en deveu tenir abundants referències, jo crec. En cas contrari, us aconsello que us informeu.

   Què voleu que us digui? Al meu parer, seria millor que tanquéssiu la paradeta. Salut.

   PS.: Us recomano que escolteu els reportatges d'En Max Keiser, l'home més escoltat del món, segons diuen.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb