El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Als escamots d'assassins a sou els anomena combatents per la llibertat. Article a l'atenció d'En Sergi Franch i Segarrès, corresponsal del diari Ara a Síria.

quetgles | 07 Gener, 2013 05:57

      
Als escamots d'assassins a sou els anomena combatents per la llibertat. Article a l'atenció d'En Sergi Franch i Segarrès, corresponsal del diari Ara a Síria.

     També a l'atenció de Carles Capdevila, director de l'Ara, i a la del cos de redacció del diari.

 

 

   Certament, els mitjans ''occidentals'' continuen subordinats als interessos de la política exterior dels EUA. Però al darrers temps els diaris més prestigioses intenten no fer de bufons de Washington, en el sentit de que ara informen dels crims de guerra dels escamots assassins. No així ho fa el diari Ara.

 

   La crònica (?), 6.01.2013, del corresponsal de l'Ara a Alep,  En Sergi Franch,  sembla extreta directament dels comunicats oficials dels esquadrons de la mort, dels autodenominats  ''Exèrcit Sirià Lliure''.

 

 

   Amb la meva bona intenció de que les cròniques d'En Sergi Franch millorin, adjunto un informe d'un expert  sobre la guerra bruta  dels EUA, un informe d'En Michel Chossudovsky. No és una bona imatge de diari independentista donar suport als qui pretenen destruir les nacions no sotmeses a l'Imperi.

                                     

El terrorisme amb "rostre humà": La història d'esquadrons de la mort dels Estats Units

Dom 6 gener 2013 04:59 AM

Pel professor Michel Chossudovsky


L'aparició d'esquadrons de la mort es va posar de manifest per primera vegada el maig d'aquest any [2005], ... dotzenes de cossos van ser trobats casualment disposat ... en àrees vacants voltant de Bagdad. Totes les víctimes havien estat emmanillats, amb els ulls embenats i un tret al cap i molts d'ells també van mostrar signes d'haver estat brutalment torturat. ... "


La contractació dels esquadrons de la mort és part d'una ben establerta EUA agenda militar i d'intel · ligència. Hi ha una llarga història dels EUA i horrible del finançament encoberta i el suport de les brigades de terror i els assassinats selectius que es remunten a la Guerra del Vietnam.


Mentre les forces del govern segueixen enfrontant el autoproclamat "Exèrcit Lliure Sirià" (FSA), les arrels històriques de la guerra encoberta d'Occident a Síria, que ha donat lloc a un gran nombre d'atrocitats, han de ser completament revelat.

Des del començament el març de 2011, els EUA i els seus aliats han donat suport a la formació d'esquadrons de la mort i en la incursió de les brigades terroristes en una empresa acuradament planificada.

El reclutament i la formació de brigades terroristes a l'Iraq i Síria s'inspira en la "Opció Salvador", un "model de terrorista" dels assassinats en massa per esquadrons de la mort patrocinats pels Estats Units a Amèrica Central. Es va aplicar per primera vegada a El Salvador, en l'apogeu de la resistència contra la dictadura militar, el que resulta en un estimat de 75.000 morts.

La formació d'esquadrons de la mort a Síria es basa en la història i l'experiència de les brigades terroristes patrocinats per Estats Units a l'Iraq, a "contrainsurgència" del Pentàgon programa.

L'establiment de grups d'extermini a l'Iraq

Esquadrons de la mort patrocinats pels Estats Units van ser reclutats a l'Iraq a partir de 2004-2005 en una iniciativa llançada sota el comandament dels EUA l'ambaixador John Negroponte, que va ser enviat a Bagdad pel Departament d'Estat dels EUA el juny de 2004.

Negroponte va ser el "home per al treball." Com a ambaixador dels EUA a Hondures del 1981 al 1985, Negroponte va jugar un paper clau en el suport i la supervisió de la Contra nicaragüenca amb seu a Hondures, així com la supervisió de les activitats dels esquadrons de la mort militars hondurenys.

"Sota el govern del general Gustavo Álvarez Martínez, el govern militar d'Hondures va ser alhora un estret aliat de l'administració Reagan i va ser" desaparèixer "a desenes d'opositors polítics a la moda clàssica esquadró de la mort".

El gener de 2005, el Pentàgon va confirmar que estava considerant ", formant esquadrons de la mort de kurds i xiïtes combatents a atacar als líders de la insurgència iraquiana [resistència] en un canvi estratègic prestat de la lluita nord-americana contra les guerrilles esquerranes a Centreamèrica 20 anys enrere ".

Sota l'anomenada "opció El Salvador", les forces iraquianes i nord-americanes serien enviats a matar o segrestar als líders de la insurgència, fins i tot a Síria, on es pensa que algunes refugi. ...

Esquadrons de la mort seria polèmic i probablement es mantindria en secret.

L'experiència dels "esquadrons de la mort" trucades a Amèrica Central segueix sent prima per a molts fins ara i va ajudar a tacar la imatge dels Estats Units a la regió.

Llavors, el govern de Reagan va finançar i entrenar als equips de les forces nacionalistes per neutralitzar els líders salvadorencs rebels i simpatitzants. ...

John Negroponte, l'ambaixador dels EUA a Bagdad, tenia un seient de primera fila en l'època com ambaixador a Hondures des 1981-85.

Esquadrons de la mort van ser una característica brutal de la política llatinoamericana de l'època. ...

A principis de 1980 l'Administració del president Reagan va finançar i va ajudar a entrenar els contres nicaragüencs amb seu a Hondures, amb l'objectiu d'enderrocar el règim sandinista de Nicaragua. Els contres van ser equipats amb els diners de la venda il · legal d'armes dels Estats Units a l'Iran, un escàndol que podria haver enderrocat el senyor Reagan.

La idea central de la proposta del Pentàgon a l'Iraq, ... és seguir aquest model ...

No està clar si l'objectiu principal de la missió seria la d'assassinar als rebels o segrestar i portar lluny per ser interrogat. Qualsevol missió a Síria probablement es portaria a terme per les Forces Especials dels Estats Units.

Tampoc és clar qui assumiria la responsabilitat del programa - el Pentàgon o la CIA. Aquestes operacions encobertes han estat gestionades tradicionalment per la CIA amb el braç estès de l'administració en el poder, el que les autoritats nord-americanes la possibilitat de negar el coneixement d'ell (El "esquadrons de la mort" Salvador d'estil per ser desplegades per EUA contra els militants de l'Iraq - Online Times, 10 gener 2005, èmfasi afegit).

Encara que l'objectiu declarat de la "Opció Salvador Iraq" era "treure la insurgència", en la pràctica les brigades terroristes patrocinats per Estats Units van estar involucrats en els assassinats de civils de rutina amb la finalitat de fomentar la violència sectària. Al seu torn, la CIA i el MI6 estaven supervisant "Al-Qaida a l'Iraq" unitats involucrades en els assassinats selectius dirigits contra la població xiïta. D'importància, els esquadrons de la mort van ser integrats i assessorat per les Forces Especials nord-americanes encoberts.

Robert Stephen Ford-posteriorment nomenat ambaixador dels EUA a Síria era part de l'equip de Negroponte a Bagdad en 2004-2005. El gener de 2004, va ser enviat com a representant dels EUA a la ciutat xiïta de Najaf, que era el bastió de l'Exèrcit Mahdi, amb el que va fer els contactes preliminars.

El gener de 2005, Robert S. Ford va ser nomenat ministre conseller per a Assumptes Polítics a l'Ambaixada dels EUA sota la direcció de l'Ambaixador John Negroponte. No era només una part de l'equip intern, era soci de Negroponte en la creació de l'Opció Salvador. Algunes de les bases s'havien establert a Najaf abans de la transferència de Ford de Bagdad.

John Negroponte i Robert Stephen Ford van ser els encarregats de reclutar els esquadrons de la mort iraquians. Mentre que Negroponte va coordinar l'operació de la seva oficina a l'Ambaixada dels EUA, Robert S. Ford, que parlava amb fluïdesa en àrab i turc, se li va encomanar la tasca d'establir contactes estratègics amb grups kurds i xiïtes milícies fora de la "zona verda".

Dos funcionaris de l'ambaixada altres, és a dir, Henry Ensher (Diputat de Ford) i un funcionari menor a la secció política, Jeffrey Beals, van jugar un paper important en l'equip "parlar amb una gamma d'iraquians, entre ells extremistes" (Vegeu The New Yorker, 26 de març , 2007). Una altra persona clau en l'equip de Negroponte era James Franklin Jeffrey, ambaixador dels Estats Units a Albània (2002-2004). El 2010, Jeffrey va ser nomenat ambaixador dels EUA a l'Iraq (2010-2012).

Negroponte també lloc a l'equip de col · laboradors del seu ex coronel James Steele (ret) del seu apogeu Hondures.

A la secció "Opció El Salvador", "Negroponte va tenir l'ajuda del seu company dels seus dies a Amèrica Central durant la dècada de 1980? S, Ret. Col James Steele. Steele, el títol a Bagdad va ser conseller per les Forces de Seguretat iraquianes supervisar la selecció i formació dels membres de l'Organització Badr i l'Exèrcit Mehdi, els dos principals milícies xiïtes a l'Iraq, per referir-se a les xarxes de lideratge i el suport d'una resistència principalment sunnites. Planejat o no, aquests esquadrons de la mort ràpidament va sortir de control per convertir-se en la principal causa de mort a l'Iraq.

Intencional o no, les puntuacions dels cossos torturats i mutilats que es converteixen als carrers de Bagdad cada dia es generen pels esquadrons de la mort l'impuls va ser John Negroponte. I és aquesta violència sectària recolzada per Estats Units que en gran mesura va portar al desastre infernal que l'Iraq és avui. (Dahr Jamail, escalada Gerent:. Negroponte i el Nou Equip de Bush de l'Iraq, Antiwar.com, 7 de gener de 2007)

"El coronel Steele va ser el responsable, d'acord amb el representant Dennis Kucinich per implementar" un pla al Salvador sota la qual desenes de milers de salvadorencs "desaparèixer" o van ser assassinats, incloent a l'Arquebisbe Oscar Romero i quatre monges nord-americans ".

Després del seu nomenament a Bagdad, el coronel Steele va ser assignat a una unitat de contractació insurgència coneguda com el "Comando Especial de la policia", dependent del Ministeri de l'Interior Iraquià "(Veure ACN, l'Havana, 14 de juny de 2006).

Els informes confirmen que "els militars dels EUA va lliurar a molts presoners de la Brigada Llop, el temut batalló segon de comandos especials del Ministeri de l'Interior", que així va passar a estar sota la supervisió del coronel Steele:

"Els soldats nord-americans, els assessors dels EUA, estaven drets de banda i no fer res", mentre que els membres de la Brigada Llop ritme i els presoners torturats. Els comandaments del Ministeri de l'Interior es va fer càrrec de la biblioteca pública a Samarra, i el va convertir en un centre de detenció, va dir. Una entrevista realitzada per Maass [del New York Times] el 2005 a la presó improvisada, acompanyat per l'assessor militar dels EUA a la Brigada Llop, Col James Steele, havia estat interromput pels crits aterrits d'un pres fora, va dir. Steele s'informa prèviament emprat com a assessor per ajudar a aixafar la insurrecció a El Salvador "(Ibid, èmfasi afegit).

Una altra dada notori que va jugar un paper a l'Iraq contra la insurgència programa va ser l'ex Comissionat de Policia de Nova York Bernie Kerik, qui en 2007 va ser acusat en una cort federal en 16 càrrecs per delictes greus.

Kerik camina enmig d'una falange de guardaespatlles durant la seva visita a l'Acadèmia de Policia de Bagdad, juliol de 2003.

Kerik havia estat nomenat pel govern de Bush des del començament de l'ocupació el 2003 per ajudar en l'organització i capacitació de la Policia iraquiana. Durant la seva curta estada el 2003, Bernie Kerik, qui va assumir el càrrec de Ministre interí de l'Interior-treballat per organitzar unitats de terror dins de la policia iraquiana ", enviat a l'Iraq per avivar les forces de seguretat iraquianes en forma, Kerik es anomenada" ministre interí d'Interior de l'Iraq. "anomenats assessors de la policia britànica li la" Bagdad Terminator "(Saló, 9 de desembre de 2004, èmfasi afegit).

Sota comandament de Negroponte en l'Ambaixada dels EUA a Bagdad, una onada d'assassinats encoberts civils i els assassinats selectius s'havia desfermat. Enginyers, metges, científics i intel · lectuals van ser atacats també.

L'autor i analista geopolític Max Fuller ha documentat en detall les atrocitats comeses sota el programa dels EUA patrocinat per la contrainsurgència.

L'aparició d'esquadrons de la mort es va posar de manifest per primera vegada el maig d'aquest any [2005], ... dotzenes de cossos van ser trobats casualment disposat ... en àrees vacants voltant de Bagdad. Totes les víctimes havien estat emmanillats, amb els ulls embenats i un tret al cap i molts d'ells també van mostrar signes d'haver estat brutalment torturat. ...

L'evidència era prou convincent per l'Associació d'Ulemes Musulmans (AMS), una important organització sunnita, a emetre declaracions públiques en què les forces de seguretat acusats adscrit al Ministeri de l'Interior, així com la Brigada Badr, braç armat de l'ex el Consell Suprem per a la Revolució Islàmica a l'Iraq (SCIRI), d'estar darrere dels assassinats. També va acusar el Ministeri de l'Interior de la realització de terrorisme d'Estat (Financial Times).

Els Comandaments de la Policia, així com la Brigada Llop van ser supervisats pel programa de EUA de contrainsurgència al Ministeri iraquià de l'Interior:

Els Comandaments de la Policia es van formar sota la tutela i supervisió d'experimentats veterans combatents nord-americans de contrainsurgència, i des del principi va dur a terme operacions conjuntes amb forces d'elit i secret molt especials dels Estats Units-les forces d'unitats (Reuters, National Review Online).

... Una figura clau en el desenvolupament dels Comandos Especials de la Policia va ser James Steele, un ex EUA operativa Forces Especials de l'Exèrcit que es va formar a Vietnam abans de passar a dirigir la missió militar dels EUA a El Salvador en l'apogeu de la guerra civil d'aquest país. ...

Un altre contribuent EUA va ser el mateix Steven Casteel que l'assessor dels EUA més alt dins el Ministeri de l'Interior, es va sacsejar les acusacions greus i ben fonamentats, de terribles violacions dret humà com "rumors i insinuacions. Com Steele, Casteel adquirit una experiència considerable a Amèrica Llatina, si s'escau, participar en la recerca de la cocaïna Pablo Escobar a La guerra de les drogues a Colòmbia dels anys 1990 ...

Casteel fons és significatiu perquè aquest tipus de paper de suport d'intel · ligència i la producció de llistes de la mort són característiques de la participació dels EUA en programes de contrainsurgència i constitueixen el fil conductor del que pot semblar a l'atzar, festes inconnexes matant.

Aquests genocidis centralment planificades són totalment coherents amb el que està succeint avui a l'Iraq [2005] ... També és coherent amb el poc que sabem sobre els comandos especials de la policia, que s'adapten a proporcionar al Ministeri de l'Interior, amb una capacitat d'atac les forces especials ( EUA Departament de Defensa). D'acord amb aquesta funció, la seu de la comanda de Policia ha convertit en el centre d'una ordre a nivell nacional, control, comunicacions, informàtica i centre d'operacions d'intel · ligència, cortesia dels EUA (Max Fuller, op cit).

Aquest treball inicial establerts d'acord Negroponte el 2005 es va dur a terme sota el seu successor ambaixador Zalmay Khalilzad. Robert Stephen Ford va assegurar la continuïtat del projecte abans del seu nomenament com a ambaixador dels EUA a Algèria el 2006, així com al seu retorn a Bagdad com a Cap Adjunt de Missió el 2008.

Operació "contra Síria": Aprenent de l'experiència iraquiana

La versió macabra iraquiana de la "Opció Salvador" sota la direcció de l'Ambaixador John Negroponte ha servit com un "model a seguir" per a la creació del "Exèrcit Lliure Sirià" Contres. Robert Stephen Ford va ser, sens dubte, que participen en l'execució del projecte sirià contra, arran del seu canvi de destinació a Bagdad com a Cap Adjunt de Missió el 2008.

L'objectiu a Síria era crear divisions faccionales entre sunnites, alauites, xiïtes, kurds, drusos i cristians. Si bé el context sirià és totalment diferent a la de l'Iraq, hi ha similituds sorprenents pel que fa als procediments mitjançant els quals les matances i atrocitats es van dur a terme.

Un informe publicat per Der Spiegel fa a les atrocitats comeses a la ciutat siriana de Homs confirma un procés organitzat d'assassinats sectaris d'assassinat en massa i extrajudicials comparable a la realitzada pels esquadrons de la mort patrocinats pels EUA a l'Iraq.

Les persones en Homs es van classificar de forma rutinària com "presoners" (xiïtes, alauites) i "traïdors". Els "traïdors" són civils sunnites dins de la zona ocupada pels rebels urbans, que expressen el seu desacord o oposició a l'imperi de terror de l'Exèrcit Sirià Lliure (FSA), "Des de l'estiu passat [2011], hem executat una mica menys de 150 homes, el que representa al voltant del 20 per cent dels nostres presos", diu Abu Rami. Però ... els botxins d'Homs han estat més ocupats amb els traïdors dins de les seves pròpies files dels presoners de guerra. "Si agafem un espionatge sunnita, o si un ciutadà traeix la revolució, que sigui ràpid", diu el lluitador. Segons Abu Rami, brigada Hussein enterrament ha posat entre els 200 i 250 traïdors a la mort des del començament de la insurrecció "(Der Spiegel, 30 de març de 2012).

El projecte va requerir d'un programa inicial de reclutament i entrenament de mercenaris. Esquadrons de la mort, incloses les unitats salafistes libanesos i jordans va entrar frontera sud de Síria amb Jordània a mitjans de març de 2011. Gran part del treball de base ja existia abans de l'arribada de Robert Stephen Ford a Damasc el gener de 2011.

Ambaixador Ford a Hama a principis de juliol 2011

Nomenament de Ford com a ambaixador a Síria es va anunciar a principis de 2010. Les relacions diplomàtiques s'havia reduït el 2005 després de l'assassinat de Hariri Rafick, que Washington va culpar Síria. Ford va arribar a Damasc tot just dos mesos abans de l'inici de la insurgència.

L'Exèrcit Lliure Sirià (FSA)

Washington i els seus aliats a Síria replica les característiques essencials de la "Opció Salvador Iraq", donant lloc a la creació de l'Exèrcit Lliure Sirià (FSA) i les seves diverses faccions terroristes com Al-Qaida afiliada En Nusra brigades.

Si bé la creació de l'Exèrcit Lliure Sirià (FSA) es va anunciar el juny de 2011, el reclutament i l'entrenament de mercenaris estrangers es va iniciar en una molt un període anterior.

En molts aspectes, l'Exèrcit Sirià Lliure és una cortina de fum. Es va confirmar pels mitjans occidentals com un bona fide entitat militar establert com a conseqüència de les desercions en massa de les forces governamentals. El nombre de desertors, però, no era ni important ni suficient per establir una estructura coherent militar amb funcions de comandament i control.

La FSA no és una entitat militar professional, sinó que és una xarxa flexible de diferents brigades terroristes, que al seu torn es componen de nombroses cèl · lules paramilitars que operen en diferents parts del país.


Cadascuna d'aquestes organitzacions terroristes opera de manera independent. La FSA no exerceixi efectivament funcions de comandament i control, incloent l'enllaç amb aquestes entitats paramilitars diverses. Aquests últims són controlats per Estats Units i l'OTAN Forces Especials i patrocinats per agents d'intel · ligència, que estan incrustats dins de les files d'una selecció de formacions terroristes.

Aquestes forces (altament capacitat) especials sobre la terra (molts dels quals són empleats d'empreses de seguretat privada) són rutinàriament en contacte amb els EUA i l'OTAN i l'exèrcit aliat / unitats d'intel · ligència de comandament (inclosa Turquia). Aquestes forces especials integrades són, sens dubte, també involucrat en els atemptats amb bomba dirigits contra acuradament planificades edificis governamentals, instal · lacions militars, etc

Els esquadrons de la mort són mercenaris entrenats i reclutats pels EUA, l'OTAN, els aliats del Golf Pèrsic del CCG, així com Turquia. Ells són supervisats per les forces aliades especials (incloent SAS britànic i paracaigudistes francesos), i les empreses de seguretat privada contractats per l'OTAN i el Pentàgon. En aquest sentit, els informes confirmen la detenció per part del govern sirià de uns 200-300 empleats de seguretat privada de l'empresa que havien integrat les files rebels.

El Jabhat Al Front Nusra

El Nusra Al Front, que es diu que està afiliada a Al-Qaida, que es descriu com el més eficaç "oposició" grup de combat rebel, responsable de diversos dels atemptats amb bomba d'alt perfil. Interpretat com un enemic dels Estats Units (a la llista del Departament d'Estat d'organitzacions terroristes), operacions d'Al Nusra, però, porten les empremtes dactilars dels EUA entrenament paramilitar, les tàctiques de terror i sistemes d'armes. Les atrocitats comeses contra civils per part d'Al Nusra (finançat secretament per EUA i l'OTAN) són similars a les realitzades pels esquadrons de la mort patrocinats pels EUA a l'Iraq.

En paraules del líder d'Al Nusra Adnan Abu a Aleppo, "Jabhat al-Nusra té en compte els veterans sirians de la guerra de l'Iraq entre els seus números, els homes que aporten experiència - especialment la fabricació d'artefactes explosius improvisats (IED) - al capdavant a Síria . "

Igual que a l'Iraq, la violència entre faccions i la neteja ètnica van ser promogudes activament. A Síria, els alauites, les comunitats xiïtes i cristians han estat el blanc dels esquadrons de la mort patrocinats per EUA i l'OTAN. El alauita i la comunitat cristiana són els objectius principals del programa d'assassinats.

Confirmat pel servei de notícies del Vaticà, els cristians d'Alep són víctimes de mort i destrucció a causa dels combats que durant mesos ha estat afectant la ciutat. Els barris cristians, en els últims temps, han estat colpejats per les forces rebels que combaten contra l'exèrcit regular i això ha provocat un èxode de civils.

Alguns grups de l'oposició accidentat, on també hi ha grups jiahadist, "foc a les cases cristianes i edificis, per obligar els ocupants escapar i després prendre possessió [neteja ètnica] (Agència Fides. Vaticà Notícies, 19 d'octubre de 2012).

"Els militants salafistes sunnites - diu el Bisbe - segueixen cometent crims contra la població civil, o per reclutar combatents de la força. Els fanàtics extremistes sunnites estan lliurant una guerra santa amb orgull, sobretot contra els alauites. Quan els terroristes tracten de controlar la identitat religiosa d'un sospitós, se li demanarà que citar les genealogies que es remunten a Moisès. I demanen a recitar una oració que els alauites eliminat. Els alauites tenen cap possibilitat de sortir amb vida "(Agència Fides 2012.04.06).


Els informes confirmen l'arribada de salafistes d'Al-Qaida i esquadrons de la mort afiliats, així com brigades sota els auspicis de la Germandat Musulmana a Síria des de l'inici de la insurgència al març de 2011.

D'altra banda, recorda l'allistament dels mujahidins per a la jihad de la CIA (guerra santa) en l'apogeu de la guerra afganès-soviètica, l'OTAN i l'alt comandament turc, segons fonts d'intel · ligència israelians, s'havia iniciat ".

"Una campanya per reclutar milers de voluntaris musulmans en països de l'Orient Mitjà i el món musulmà per combatre al costat dels rebels sirians. L'exèrcit turc albergaria a aquests voluntaris, entrenar i assegurar el seu pas a Síria (DEBKAfile, l'OTAN per donar rebels armes antitanc, 14 d'agost de 2011).

Les empreses de seguretat privada i el reclutament de mercenaris

Un exèrcit secret de mercenaris per l'Orient Mitjà i Àfrica del Nord

Segons els informes, les empreses privades de seguretat que operen en els Estats del Golf estan involucrats en el reclutament i l'entrenament de mercenaris.

Encara que no estan específicament destinats a la contractació de mercenaris dirigits contra Síria, informa apunten a la creació de camps d'entrenament a Qatar i els Emirats Àrabs Units (EAU).

En Zayed Military City (Emirats Àrabs Units), "un exèrcit secret està en potència" operat per Xe Services, anteriorment Blackwater. L'acord dels Emirats Àrabs Units per establir un campament militar per a l'entrenament de mercenaris, es va signar el juliol del 2010, nou mesos abans de l'envestida de les guerres a Líbia i Síria.

En els últims esdeveniments, empreses de seguretat per contracte a l'OTAN i el Pentàgon estan implicats en la formació esquadrons de la mort "oposició" en l'ús d'armes químiques:

"Els Estats Units i alguns aliats europeus estan utilitzant per capacitar els contractistes de defensa rebels sirians sobre com assegurar arsenals d'armes químiques a Síria, un alt funcionari dels EUA i diversos diplomàtics d'alt rang va dir a CNN diumenge (CNN Informe, 9 de desembre de 2012).

Els noms de les empreses involucrades no van ser revelats.

Darrere de portes tancades al Departament d'Estat dels EUA

Robert Stephen Ford era part d'un petit equip en l'equip dels EUA del Departament d'Estat que supervisa el reclutament i entrenament de brigades terroristes, juntament amb Derek Chollet i Frederic C. Hof, un ex soci de Richard Armitage, qui es va exercir com "coordinador especial de Washington a Síria. "Derek Chollet recentment ha estat nomenat per al càrrec de secretari adjunt de Defensa per a Assumptes de Seguretat Internacional (ISA).

Aquest equip opera sota la direcció del secretari adjunt (anterior) d'Estat per a Assumptes del Proper Orient, Jeffrey Feltman.

Equip Feltman estava en estreta relació amb el procés de reclutament i entrenament de mercenaris de Turquia, Qatar, Aràbia Saudita i Líbia (cortesia del règim post-Gaddafi, que va enviar 600 Líbia islàmics que lluiten grup (LIFG) tropes a Síria, a través de Turquia en els mesos posteriors a setembre de 2011 el col · lapse del govern de Gaddafi).

El subsecretari d'Estat Feltman estava en contacte amb el canceller saudita, Saud al-Faisal, ministre de Relacions Exteriors de Qatar i el xeic Hamad bin Jassim. També va estar a càrrec d'una oficina amb seu a Doha per a la "coordinació de seguretat especial" pertanyent a Síria, que va incloure a representants d'Occidental i agències d'intel · ligència del CCG, així com un representant de Líbia. El príncep Bandar bin Sultan. un membre prominent i controvertit de la intel · ligència saudita va ser part d'aquest grup. (Vegeu Press TV, 12 de maig de 2012).

El juny de 2012, Jeffrey Feltman va ser nomenat Sotssecretari General d'Afers Polítics, una posició estratègica que, en la pràctica, consisteix en l'establiment de l'agenda de l'ONU (en nom de Washington) sobre qüestions relatives a la "Resolució de Conflictes" en diversos "polític punts calents "de tot el món (incloent Somàlia, Líban, Líbia, Síria, Iemen i Mali). En una amarga ironia, els països de "resolució de conflictes" de l'ONU són els que són objecte d'operacions encobertes nord-americans.

En col · laboració amb el Departament d'Estat dels EUA, l'OTAN i els seus gestors del CCG a Doha i Riad, Feltman és l'home de Washington darrere de l'ONU enviat especial Lakhdar Brahmi la "Proposta de Pau".

Mentrestant, mentre que les aparences davant la iniciativa de pau de l'ONU, els EUA i l'OTAN han accelerat el procés de reclutament i entrenament de mercenaris en resposta a les fortes baixes sofertes per les forces rebels "oposició".

Els EUA va proposar "joc final" a Síria no és un canvi de règim, sinó la destrucció de Síria com a Estat Nació.

El desplegament dels esquadrons de la mort "oposició" amb el mandat de matar civils és part d'aquesta empresa criminal.

"El terrorisme amb un rostre humà", és confirmada per les Nacions Unides Consell de Drets Humans, que constitueix un portaveu de l'OTAN "intervencions humanitàries", sota la doctrina de la "responsabilitat de protegir" (R2P).

Les atrocitats comeses pels esquadrons de la mort i l'OTAN estan casualment va culpar el govern de Bashar Al Assad. D'acord amb les Nacions Unides Consell de Drets Humans, Navi Pillay, alta comissionada, "Aquesta pèrdua massiva de vides es podrien haver evitat si el govern sirià havia decidit prendre un camí diferent al d'una repressió despietada del que eren al principi les protestes pacífiques i legítimes per part de civils desarmats" (citat per Stephen Lendman, Informe de Drets Humans a Síria: Camuflatge dels Estats Units i l'OTAN Massacres patrocinats, Global Research, 3 de gener de 2012).

"L'objectiu indicible" de Washington consisteix a dividir a Síria com un país sobirà-al llarg de línies ètniques i religioses-en diverses separades i "independents" entitats polítiques.

Aquest article va ser publicat originalment en el lloc web Global Research.


Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb