El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

EUA, Gran Bretanya, França conspiren per lliurar guerres secretes a tot el món, segons informa En S.S. Salim.

quetgles | 22 Desembre, 2012 20:42

   EUA, Gran Bretanya, França secret conspiren per lliurar guerres secretes a tot el món, segons informa S.S.Salim.
   

   Al moment actual, quan la nació catalana aspira a la independència, crec urgent que els catalans posin el seu ull crític contra els mitjans  capitalistes, mitjans al servei dels imperis criminals, com explica l'article d'En S,S. Salim, publicat a Press TV.  Jo me limitat a penjar la versió en català.

 

    
En altres paraules, només tres estats de l'oest mereix la referència de l'agenda imperialista i caràcter, així com l'eix dels mals.


Aquests estats han representat més de tres quartes parts de les guerres internacionals en el món contemporani, i del 99,9 per cent de totes les guerres internacionals que s'han iniciat i portat a terme per aquests tres estats de l'oest imperial, amb la comptabilitat per cent restant 0,01 per al-Qaida Guerres mundials contra aquestes potències occidentals imperials ".Hi ha cinc guerres secrets no-diferents però connectats de molt bé que es realitzen a través d'aquest món per Imperial estats de l'oest dels Estats Units i el Regne Unit i França, que són essencials dins dels seus objectius de l'Agenda de majors desesperadament mantenir el seu poder sense oposició relativa al nou, per amenaçar , sempre canviant món policèntric.


Un món policèntric és un món on no hi ha una única superpotència'''' o gran potència dominant en el lideratge mundial'''' posició i el paper (el concepte de "lideratge global", és un modern invent occidental a favor que substitueix, literalment, el concepte d'imperialisme), tal com poli-cèntrica món, i no es refereix a un sistema mundial on hi ha moltes potències regionals que tendeix a mirar més cap a dins (regional i nacional: el comportament dels estats d'edat, del proteccionisme i del patriotisme / nacionalisme) en lloc que cap a fora (és a dir, es tracta d'un desafiament i antítesi d'un sistema mundial multilateral, així com el exagerades occidental preuat neocolonial pràctica de la globalització). Aquestes guerres secretes necessita una vigilància més estreta i vigilant sobretot pels respectius estats clau sota assalt.

Aquestes guerres secretes es duen a terme com definitives les fronteres desesperades per potències imperials occidentals s'aferren a la seva condició d'antiga potència.

M'agradaria aprofitar aquesta oportunitat per definir el que entenem pel terme estats imperialistes occidentals. Jo ús els estats imperialistes occidentals per referir-se a tres estats de l'oest específiques d'Anglo-saxó i característiques Franks.

En altres paraules, només tres estats de l'oest mereix la referència de l'agenda imperialista i caràcter, així com l'eix dels mals.

Aquests estats han representat més de tres quartes parts de les guerres internacionals en el món contemporani, i del 99,9 per cent de totes les guerres internacionals que s'han iniciat i portat a terme per aquests tres estats de l'oest imperial, amb la comptabilitat per cent restant 0,01 per al-Qaida Guerres mundials contra aquestes potències occidentals imperials.

No obstant això, no sempre ha estat el que em refereixo com poc poder d'Occident imperialista que en general apareix de tant en tant, i tendeixen a desafiar sempre els altres tres i acaba per aquests tres pegar al seu lloc, és clar que estic parlant de la potència Teutonic d'Europa central, Alemanya.

En l'actualitat, Alemanya sota Merkel està mostrant més músculs i més confiança en la seva personalitat passat militarista que mai abans, és a dir, des post-1945.

Alemanya està ara involucrat en cada nou occidental'' humanitàries'' guerres, així com de comptabilitat per molt majors exportacions d'armes i ajuda al desenvolupament (dues característiques imperialistes clau).

Els alemanys estan encara al capdavant en l'entrenament de les forces africanes a lluitar anomenats guerrillers islàmics locals al continent, especialment a Somàlia (amb les bases d'entrenament a Uganda) i Mali.

En resum, no tot l'oest són imperialistes, per definició, o caràcter, però només cinc són històriques potències imperials (italians, alemanys, britànics, francesos i nord-americans, deixant als espanyols, portuguesos), amb tres incapaços de transició del que es refereixen com persistents formes de pensar imperials que dominen alambins i donar forma a les seves cultures nacionals estratègics i agressiu comportament polític internacional (els anglosaxons del Regne Unit i EUA, i els francesos).

Ara, de tornada a les nostres discussions guerres secretes.

Hi ha, per descomptat, l'estreta relació sirià-iranià guerra ja està tenint lloc, i més per venir si aquests dos estats no aconsegueix reprendre la iniciativa i fer front a coneguts agitadors en el seu interior, abans que aquests s'apropaven, reclutats i entrenats, o enfortir , per soscavar encara més els seus governs legítims. A Síria, fins i tot el Daily Mail un xenòfob diari del Regne Unit va acceptar aquesta setmana que hi ha una gran presència de mercenaris estrangers a Síria que alimenten la guerra civil (veure aquí).

Contra Iran, el MEK s'està secretament reconstruïda i re-legitimat com un veritable repte per al govern iranià, així com hi ha un nou equip gihadista'''' prenent forma prop de les fronteres amb l'Afganistan (a la intel · ligència occidental la creació de serveis sense dubte).


Per descomptat, aquestes guerres secretes connectats ja s'estan movent ràpidament, especialment a Síria, sinó també contra els iranians, com l'oest estan accelerant els seus actes d'agressió abans que l'Iran, en particular, creixen molt més forta a mesura que ja està en marxa, i el desenvolupament és imparable, per tant, un gran amenaça per als poders imperials occidentals Agendes imperials.

Després hi potser les guerres secretes més perdudes avui, una guerra que es porta a terme en específic pel Govern britànic i és el braç primari encoberta, el MI6 (Servei Secret d'Intel · ligència), contra la popularment / democràticament president electe Govern d'Argentina conduït per la Sra . Kirchner.

La raó principal d'aquesta guerra secreta britànica a l'Argentina, es basa simplement en la postura popular de la Sra de Kirchner a les Illes Malvines, que no només està guanyant una popularitat ràpid a Argentina, sinó també més enllà en els membres més regionals (amb el suport de Mercosur i un altre regional organitzacions), així com la major part de la comunitat internacional, especialment als CCN (els antics Països No Alineats) de l'Extrem Orient i Àfrica. L'objectiu a l'Argentina pels britànics és veure una caiguda de la Sra govern de Kirchner i el reemplaçament per qualsevol altra persona, però no a ella.

Avui dia estem veient nous actes, per exemple, els disturbis i saquejos, com abans vam veure el back-econòmic'''' pestanyes de Regne Unit-aliats i així successivament.

Llavors, potser arribem a un altre menys apreciats però guerres secretes igualment significatius i preocupants a Àfrica, com estem veient un creixement real de l'anomenada'' humanitària i de lluita contra el terrorisme'' inclinat guerres a Àfrica per part d'Occident, dividit entre el antigues regions imperials, com els francesos tracten de mantenir els seus interessos dins de les seves antigues colònies (i es nega a demanar disculpes per les atrocitats del passat com el més recent amb Messr. Hollande visita a l'estat titella d'Algèria, encara sense gens de dubte, fins i tot després de tot el vessament de sang, una metròpoli colonial de París), a Mali, Líbia, Algèria, Tunísia (que va fer un primer contacte, després de la revolució'''' als seus amos francesos informar Tunísia de París està en la forma de'' via democràtica'' !). Després hi ha el joc de mans'''' truc on els vells interessos imperials britànics i colònies d'Orient, Occident, Centre i Sud-àfrica estan sent ara'''' gestionat o bé per mandat dels cosins americans amb tot el suport britànic i benedicció (ja que el 'Little Britain' no es pot permetre qualsevol cosa avui dia, així que els nord-americans van posar en els músculs i comprovar en el xec).

Aquestes regions colonials sent testimonis de noves bases militars de Kenya a Djibouti, Txad, Mauritània i així successivament (veure lloc web TomDispatches per als informes d'excel · lent Turse de Nick).

En resum, africans anomenats terroristes anti-guerres o guerres humanitàries són un pretext per a les guerres secretes amb l'objectiu de la nova lluita per la colonització d'Àfrica (especialment a la cara de la popularitat creixent de la Xina, en particular la Xina nou sistema Econòmic per odiat sistema capitalista occidental vist com darrere de les recents noves crisis econòmiques mundials, i abast en el continent que està espantant als pantalons dels nord-americans en general i el bloc occidental Imperial).


Finalment, i potser la més reconeguda, i no obstant això el més perillós d'aquests contemporanis guerres desesperades secrets occidentals avui en dia són el que jo anomeno la Revolució de Color [inspirat] les guerres, contra l'Estat rus. El finançament secret de'' democràcia'', societats civils o disturbis'' cony'', o les notícies d'avió aixafa, bases explosió'''' (pel que sembla com a resultat de cigarrets!), A Magnitski llei.

A Rússia curt, si li agrada acceptar o no, està en guerra de nou amb l'occidental Imperial potències, la nova Guerra Freda II, que va començar l'any passat el 2011.

Per finalitzar el nostre compte d'aquestes guerres secretes, un podria mirar la regió coneguda famosament com el Continent Americà occidental a l'Amèrica del Sud i Central, aquí EUA està fortament compromès en guerres secretes maniobres que afavorien els seus líders i partits polítics en contra d'altres, vells pràctiques afavorides, i si no funciona van en arma-ho o donar suport a grups armats locals, Perú Mèxic, Veneçuela, El Salvador, Guatemala, Bolívia, Costa Rica,.

En resum, estimats lectors i els polítics, aquests són els més perillosos de les guerres secretes que hem de ser conscients i evitar avui, o per als espectadors a tenir en compte. El West Imperial està duent a terme és definitiva guerres defensives desesperades, amb petites contraofensives l'esperança que donarà compte d'un gran canvi de fortuna contra nous poders, i tornar les coses a com estaven, i només podria ser, si aquests nous poders i altres deixar de reconèixer / apreciar els personatges reals i els objectius finals d'aquestes guerres-secret, guanyar! Un pensament inquietant!

No es tracta de bons nois'' guerres''. No R2P (Responsabilitat de Protegir) Guerres (és a dir, les intervencions humanitàries o de manteniment de la pau). Aquestes no són les guerres d'autodefensa. Aquestes no són les guerres essencials per a la supervivència. No es tracta de guerres contra l'eix dels mals. Aquestes no són les guerres necessàries. No es tracta de la guerra justa. Aquestes són les guerres, ni divinament sancionats. Aquestes són les guerres imperials simplement desesperades. PUNT!
   

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb