El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

''Els sionistes culpables de la prohibició de Press TV a la Unió Europea'', segons informa En Gordon Duff.

quetgles | 17 Octubre, 2012 06:45

 ''Els sionistes culpables  de la prohibició de Press TV a la Unió Europea'', segons informa En Gordon Duff.

      Certament, hi ha una guerra mediàtica entre els  mitjans de comunicació ''occidentals'' i els ''no occidentals''. Però s'ha de saber que els mitjans denominats ''occidentals'' són en realitat els mitjans sotmesos als interessos de les elits econòmiques i socials d'Europa, Nord-Amèrica i Israel, principalment.  

    Guerra mediàtica, sí, però el bàndol ''occidental'' menteix; lliura la batalla per tal d'ocultar les seves pràctiques criminals, dins i fora de les seves fronteres.

   Guerra mediàtica, sí, però perquè els oprimits de dins i de fora han aconseguit trencar el monopoli informatiu de l'elit capitalista (i el dels sionistes).

   Actualment, els mitjans no sotmesos als capitalisme (ni al sionisme) destapen de cada vegada més  les activitats dels criminals, de manera que aquests es posen més nerviosos i violents.

   Podeu comprovar que En Gordon Duff és ciutadà nord-americà, però és un combatent contra la criminalitat de l'Imperi i els seus aliats (i contra la criminalitat sionista).

   L'article és publicat a Press TV, 17.10.2012.

 

 

      Els sionistes culpables de la prohibició de Press TV a la UE.

Iran és un país polèmic per alguns. Per altres, ja siguin les 120 nacions del Moviment de Països No Alineats o les nacions que creuen que l'Iran està dirigit per no sotmetre a la voluntat d'una conspiració mundial molt real, Iran és un antic imperi que ha assolit la grandesa en les condicions més difícils de circumstàncies.


En un món de mentides, i ens va mentir, no només per la "premsa cultura pop", sinó pels exèrcits de rostres aparentment amable que aboca verí en els nostres oïdes, avui és una "gran victòria" per a molts. Iran serà silenciat als pobles d'Europa.

L'elecció, se'ns diu, és un d'una empresa, Eutelsat Communications. Segons la seva opinió, l'Iran, 19 de notícies i fonts d'informació, algunes clarament entre els millors, més fiables i de confiança en el món, serà silenciada.

Això no és tot.


En primer lloc, la raó donada, que Eutelsat està seguint les sancions és una mentida. No hi ha sancions en contra de Press TV o altres fonts de notícies, sense dret a vot de l'ONU que dóna suport i m'agradaria veure el tema portat davant l'Assemblea General.

Per descomptat, podria ser portat davant del Consell de Seguretat de l'ONU, cinc membres i cinc reals "guardar silenci i no molestar ningú" membres, que representen totes les decisions de l'ONU. Dos membres, Rússia i Xina van vetar les sancions contra Síria.

Els demano que donin suport a la llibertat d'expressió a l'Iran en votar sancions contra qualsevol nació que utilitza els serveis d'Eutelsat, una companyia que ha decidit deixar d'actuar com un proveïdor de satèl · lit i ara decideix qui i què pot ser escoltat.

Fins ara, Europa no diu res, ningú ha dit ni una paraula. És Europa un continent de nens errants que han de ser mimats? Per descomptat, és on una nació rere l'altra en nom de la correcció política i la "culpabilitat de la guerra" han format petits estats socialistes de policia amb la finalitat d'atendre a les poblacions a llarg considerades incapaços de discerniment o qualsevol altre signe de la autorealització i l'edat adulta.

Hi ha més mentides.

Eutelsat és una persona, no una empresa. Eutelsat diu que és europea, però és en realitat israeliana. Francès ressonància "Michel de Rosen" corre Eutelsat, un ciutadà israelià empresa, amb accionistes israelians, una empresa de llarga dictat per grups extremistes dins d'Israel, els militants ultranacionalistes del règim Likudist de Netanyahu.


Eutelsat és una operació d'intel · ligència igual que la majoria de companyies de facturació de comunicacions, proveïdors de telefonia mòbil i els famosos "colls d'ampolla" que fan que tota la comunicació, tot progrés, tota privacitat està subjecta al que està permès. La majoria d'aquests "colls d'ampolla", les companyies com "Google" per un, són de propietat israeliana. Digui que és una coincidència.

Quan Eutelsat va decidir escanyar l'Iran i posar fi a la llibertat d'expressió a Europa, molts van parlar però cap va apuntar amb un dit a Israel i el seu desig de pintar a l'Iran amb un "pinzell negre." Els exèrcits de "ganxos" van ser enviats a queixar de violacions llibertat d'expressió.

Una organització després d'una altra, tota l'oposició controlada, part d'Israel "guerra de la teoria de jocs", es va aixecar en ira farisaica i, com sempre, apuntant en la direcció equivocada.

Encara que es pot dir la veritat a Amèrica, les possibilitats de fer-ho al "press cultura pop" o en els "mitjans de comunicació" són gairebé tan probable com conèixer un dinosaure a Mart. Es tracta d'una broma privada amb l'escriptor company i bon amic Kevin Barrett.

Iran, però, em permet dir coses que no són sempre mans, no sempre són favorables, però és cert el mateix. Em va donar les gràcies per dir la veritat.

Avui dia, vaig veure un programa de televisió. Amfitrió americà ràdio, Mike Harris, excandidat a governador d'Arizona, va parlar sobre l'empresa, Eutelsat i la seva propietat israelià i de gestió. Tan aviat com es va esmentar Israel i va començar una presentació de fets amb base en la investigació avançada de la gestió empresarial i la història anterior de la companyia de silenciar la llibertat d'expressió en altres nacions, Harris va ser objecte d'atacs i interrupcions per un hoste de companys.

Em vaig adonar de les tàctiques emprades pels encarregats de posar fi a la llibertat d'expressió quan no estan en condicions de tenir aquells que diuen la veritat empresonats o assassinats. Simplement balbucejar, fer el ridícul, qualsevol cosa per apartar l'atenció dels veritables criminals.

No obstant això, tot i aquells que diuen la veritat pot ser assassinat per homes malvats, destruïda pels rics i poderosos, la veritat, almenys avui, no és il · legal i la censura no pot imposar sense un gemec, sense un murmuri, inadvertit, invisible, la veritat, el dret a la llibertat d'expressió a penes es va perdre.

Coneix al teu enemic. Reconèixer a ell o ella per les seves armes. Saber que estem lliurant una guerra d'enganys i molts que diuen ser la veu de la llibertat i la justícia són molt al contrari.

Quan la informació estigui torçat i retingut per un fanàtic o un pinxo udol del Mossad en roba corporativa, és per una raó i una raó només, la propagació del mal.

Ens resistim.

 

 

( En Gordon Duff és un marine veterà del Vietnam, un soldat d'infanteria de combat, i el redactor més gran en el Veterans Today. La seva carrera ha inclòs una àmplia experiència en la banca internacional, juntament amb àrees tan diverses com la consulta sobre contrainsurgència, tecnologies de defensa o d'actuar com a representant diplomàtic als esforços de l'ONU humanitàries i de desenvolupament econòmic. Gordon Duff ha viatjat a més de 80 nacions. Els seus articles es publiquen a tot el món i traduïda a diversos idiomes. És regularment a la televisió i la ràdio, un convidat popular i polèmic de vegades).Exemple d'ús de "":

traduït automàticament per Google

Diccionari

Final del formulario

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb