El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Els ''savis no sionistes'' denuncien els crims de l'Imperi ianqui.

quetgles | 26 Agost, 2012 18:10

  

    Els ''savis no sionistes'' denuncien els crims de l'Imperi ianqui.

    Milers d'intel·lectuals nord-americans fan denúncia de la degeneració creixent que afecta tots els àmbits de la societat dels Estats Units. Són ''els savis no sionistes'', els savis que denuncien la corrupció del Poder i els crims dels Poder.

     Els escrits d'aquests savis no tenen accés als grans mitjans de comunicació dels EUA i d'Europa; però els centenars de publicacions de la premsa alternativa van guanyant espai informatiu.

    El Poder té el control quasi absolut dels mitjans de comunicació dels EUA (Recordeu que els jueus controlen els mitjans ianquis, i que són propietaris d'una bona part d'aquests mitjans). 

   Per altra banda, els mitjans d'Europa i els de les nacions ''amigues'' són subordinats als interessos de l'Imperi.

     Semblava que l'Imperi tenia assegurada la seva hegemonia mediàtica.  Però, heus ací que, gràcies a la publicació ''on line'', els mitjans ''orientals'' han entrat en competició informativa. Actualment, tot de mitjans d'Europa (de Rússia, per exemple), d'Àsia, d'Àfrica i de l'Amèrica llatina fan una informació diferent o contraposada a la dels mitjans ''occidentals'' (Actualment, aquest mitjans són tan a l'abast dels lectors catalans com ho pugui ésser La Vanguardia o el Diari de Balears).

       En relació amb el títol d'aquest escrit, he de dir que, actualment, un nou fenomen  espanta l'imperi mediàtic: els mitjans ''orientals'' donen cabuda als seus espais als ''savis no sionistes'' dels EUA, vull dir, als intel·lectuals crítics o dissidents.

    Com a mostra d'aquest nou contrapoder mediàtic ''oriental'' podeu veure la publicació a PressTV, 26.08.2012, de l'informe d'En Ben Schreiner, escriptor nord-americà, d'Oregon.

Account Options

Principio del formulario

Agressió occidental s'intensifica a tot l'Orient Mitjà

Dom 26 agost 2012 14:24 GMT2


Per Ben Schreiner


Per descomptat, és de fet l'Iran, més que cap temor de les armes químiques, que dicta els interessos occidentals a Síria. Després de tot, un nou desestabilitzat i debilitat Síria, sense importar els costos ordinaris de sirians-és vist com res més que una victòria estratègica en la més gran campanya d'Estats Units i Israel per aïllar l'Iran a nivell internacional. Aquesta campanya, però, està mostrant signes emergents d'estrès ".


Com les amenaces occidentals de la intervenció militar a Síria s'intensifiquen, la prolongació i aprofundiment de la crisi siriana esdevé inevitable.


En parlar a la Casa Blanca el dilluns passat, EUA El president Barack Obama va advertir que l'ús-o fins i tot la transferència de substàncies químiques de Síria arsenal d'armes era una "línia vermella" que alteri el seu "càlcul" pel que fa a ordenar una oberta intervenció militar dels EUA a Síria .

Més endavant en la setmana, el primer ministre britànic David Cameron públicament el seu suport a Obama la "línia vermella" amenaça. En un comunicat, el primer ministre va afirmar que l'ús, o l'amenaça, o armes químiques obligaria a Gran Bretanya i els EUA a "revisar el seu enfocament fins ara" a Síria.

Participar en el cor de la setmana de la postura occidental agressiu, Paris va reviure l'amenaça d'imposar un estil libi zona d'exclusió aèria sobre Síria. Com a ministre de Defensa francès Jean-Yves Le podrien, va dir France 24 TV, "La idea d'una exclusió aèria sobre una part particular de Síria, segons el suggerit per Hillary Clinton, ha de ser examinat."

Un "no-fly zone" és sens dubte l'últim eufemisme occidental d'elecció. Com l'ex EUA Secretari de Defensa, Robert Gates, va advertir abans d'exclusió aèria de l'OTAN a Líbia zona, "Anem a dir les coses pel seu nom. Una zona d'exclusió aèria comença amb un atac a Líbia per destruir les defenses aèries. Això és el que fas en una zona d'exclusió aèria ".

Aquestes explosions coordinades a les capitals occidentals va conduir a una dura reprimenda i contundent en lloc de Pequín, que va carregar contra la idea que la preocupació pels interessos d'armes químiques de color occidentals.


En un editorial de l'agència estatal de notícies Xinhua deia: "Un cop més les potències occidentals estan cavant profund excuses per intervenir militarment en un país esquinçat pels conflictes a l'Orient Mitjà ... Amb les converses hipòcrites d'eliminar les armes de destrucció massiva a l'Iraq i protegir els civils a Líbia segueix sonant a les orelles, com "línia vermella" amenaces semblen haver esdevingut un senyal per als EUA i alguns dels seus aliats occidentals per afilar les seves armes abans de fer exercici intervenció ".

I en efecte, les armes occidentals esmolar.

A mesura que Los Angeles Times informa que: "La planificació de contingència" està en curs al Pentàgon a enviar equips de Forces Especials dels Estats Units a Síria per apoderar-se de la nació partida d'armes químiques. Aquest tipus de planificació, com The Times assenyala, fins i tot ha implicat el desplegament d'avions no tripulats EUA aire als dipòsits sospitosos millor estudi de Síria armes.

Cal assenyalar que un anònim funcionari dels EUA va dir a Reuters aquest mes que qualsevol missió de "protegir" les armes químiques de Síria requeriria molt més que un pocs comandaments d'operacions especials. Com va dir el funcionari a l'agència de notícies, una missió probablement requeriria un total d'entre 50.000-60.000 tropes de terra.

Mentrestant, reunits a Ankara, Turquia i els EUA va convocar al seu primer "planificació operativa" reunió dijous. El propòsit declarat és el de coordinar millor les seves campanyes en curs per enderrocar el govern d'Assad de Síria.

Alhora, el Pentàgon va anunciar que el portaavions dels EUA, el USS John C. Stennis, serà enviat de tornada a la regió quatre mesos abans del previst. En un discurs de comiat per al transportista, EUA Secretari de Defensa Leon Panetta va citar la "agitació a Síria" i la "amenaça de l'Iran", com els motius de la implementació accelerada.

Per descomptat, és de fet l'Iran, més que cap temor de les armes químiques, que dicta els interessos occidentals a Síria. Després de tot, un nou desestabilitzat i debilitat Síria, sense importar els costos ordinaris de sirians-és vist com res més que una victòria estratègica en la més gran campanya d'Estats Units i Israel per aïllar l'Iran a nivell internacional. Aquesta campanya, però, està mostrant signes emergents d'estrès.

Pel que el New York Times va descriure com un "retrocés" en els esforços de seccionament de l'Iran, el secretari general Ban Ki-moon, va anunciar dimecres que anava a assistir a la reunió d'aquesta setmana del Moviment de Països No Alineats (NOAL), celebrada a Teheran . Ban havia estat sota forta pressió dels EUA i d'Israel-incloent una trucada personal des israelià Benjamin Netanyahu, el primer ministre per saltar al cim.

També van assistir a la NAM "bacanal de tonteries", com un incrèdul Washington Post considera la cimera de Teheran, serà acabat d'elegir president d'Egipte, Mohamed Morsi. President Morsi és també la font de l'angoixa de muntatge, tant a Washington i Tel Aviv. Entre la seva proposta d'un grup de contacte integrat per Iran, Turquia, Aràbia Saudita i Egipte per fer front a la crisi siriana, amb el seu desplegament de tancs a la Península del Sinaí sense abans consultar Israel, els signes d'un canvi de la política exterior del Caire, lluny de la atenta supervisió de Washington, abunden.

Com atribolat ex assistent especial del president Obama en assumptes de l'Orient Mitjà, Dennis Ross, va advertir en un recent Washington Post op-ed, "La posició del govern ha de ser clar: Si aquest comportament continua, el suport dels EUA, que serà la base per desenvolupar l'ajuda econòmica internacional i el foment de la inversió, no s'obtindrà ".

El New York Times també inquietava sobre la tireta de la setmana de revessos diplomàtics de Washington. A mesura que el paper va escriure, "la campanya nord-americana-israeliana per vilipendiar l'Iran com un Estat canalla que les exportacions de terrorisme i secretament anhela les armes nuclears no està ressonant en moltes parts del món".


En efecte. I és amb aquests temors d'una campanya de difamació vacil · lant Iran en compte que els EUA i els seus aliats occidentals step-up seves amenaces de força militar contra Síria. Els resultats immediats d'aquesta postura imperial temerària serà encara més lluny avivant l'infern sirià. Però a mesura que els Estats Units i Israel campanya d'aïllament contra l'Iran es troba amb nous obstacles, hauríem d'esperar que la continuació de les amenaces dels Estats Units "línia vermella" d'estil a proliferar a través de tota la regió.

"Totes les opcions", com els EUA li agrada dir, són ara clarament sobre la taula, com una creixent onada de canvi geopolític constantment erosiona l'hegemonia regional dels EUA a l'Orient Mitjà.

Feu clic per editar i per veure traduccions alternatives

Arrossegueu amb la tecla de majúscules per reordenar.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb