El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

En Sheldon Adelson. Els ''Savis de Sió'' s'han fet reals.

quetgles | 05 Agost, 2012 07:19

  

       En Sheldon Adelson. Els ''Savis de Sió'' s'han fet reals.

 

      Comunament, on diu que els candidats actuals a la presidència dels Estats Units, N'Obama i En Romney, fan més mostres de suport a Israel per tal d'atreure el vot dels electors jueus. Però, la major part de vegades, no es subratlla el fet que l'elit jueva dels EUA (l'u per cent dels nou milions de jueus ianquis) ocupa un lloc de privilegi dins l'elit nord-americana.

     Allò que no es diu – o no es diu prou clarament – és que allò que temen els candidats presidencials és l'enorme poder del lobby sionista ianqui, i no el percentatge de votants jueus. Allò que temen són els mitjans de comunicació (la major part de la qual en mans dels jueus), i, per altra costat, el suport econòmic - o manca de suport – del lobby jueu a la campanya electoral. S'ha de saber que els jueus ianquis  tenen una influència decisiva dintre de les corporacions financeres. Un indicador clar del poder jueu és el fet que són jueus el 15 % dels diputats i senadors dels EUA.

   El president de la Generalitat del Principat, N'Artur Mas, ben segur que deu saber aquestes coses i hem se suposar que ja li va bé la postura dretana d'En Sheldon Adelson. Però tal vegada a la dreta catalana li convindria refredar la relació amb N'Adelson. Darrerament, aquest personatge i les seves suposades malifetes són presents als mitjans de tot el món.

    Però, sobre tot, allò a tenir en compte és que si N'Adelson és un líder ultra-sionista mundial, llavors resultaria excessivament innocent tractar la qüestió de ''l'Eurovegas'' des d'una posició purament econòmica.

  

     He considerat que tal vegada podria ésser d'interès dels ''savis'' CIU el contingut de la pàgina web que segueix a continuació:  Adelson i l'extremadreta ianqui-israeliana.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb