El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

A l'atenció d'En Vicenç Villatoro i a la dels savis que exalten els crims de l'Imperi.

quetgles | 06 Juliol, 2012 06:03

     

      A l’atenció d’En Vicenç Villatoro i a la dels savis que exalten els crims de l’Imperi.

          En Villatoro i els savis catalans que proclamen la bonesa de l’Imperi (dels ''valors occidentals'', diuen ells) són cecs i muts mentre el FRUKUS accelera la seva cursa de crims contra la humanitat.

      La destrucció de l'ètica de l'oligarquia actual recorda la de l'Imperi romà, destrucció ètica que En Hegel va saber expressar en un genial paràgraf de ''La Raó de la història'', on deixà dit: ''La contradicció…es desenvolupa, del costat de l’aristocràcia, en superstició i en l’afirmació d’una violència freda i àvida, i del costat democràtic com a corrupció plebea. Tal dissolució provoca la desgràcia general i la mort de la vida ètica''.

     ''Corrupció plebea'', que feia que els plebeus aplaudissin la criminalitat de l'Imperi.

              En sentit oposat, tot fent la denúncia precisa dels crims de l'Imperi contra les nacions que no es sotmeten, podeu veure l'article de N'Ismael Salami. 

              La ma que esperona les sancions contra l’Iran

                               Ismael Salami. Press TV, 5.06.2012.

Els embargaments de petroli il·legals en contra de l'Iran han començat a tenir efecte, un somriure trenca precoç de satisfacció sobre la cara lletja del sionisme, i els EUA demostra un cop més la seva fidelitat gos falder al règim sionista.
 
 
Això no és tot, però. Israel anhela per a més i Washington no té més remei que atendre la desenfrenada demanda d'un règim de colonització decadent.


Un informe elaborat per l'agència Reuters titulat "Els iranians senten el dolor com en l'occident reforça les sancions" detalls "els problemes financers i socials", agreujades per les sancions a l'Iran i té èxit en la falsificació d'una imatge més gran que la vida dels mals de la societat iraniana és al la cara de les sancions. Que les sancions petrolieres exerceixen un efecte perjudicial sobre els problemes financers de la societat iraniana és una realitat amarga que vergonyosament colpeja a la cara de Washington, que és vist pels experts i llecs per igual estar fent esforços herculis per obstaculitzar el progrés de la República Islàmica per l'orientació i exercir pressió sobre el públic en general. No obstant això, l'informe no arriba a esmentar el grup a ser en la seva majoria i brutalment afectats per aquestes sancions.

Hi ha més de cinquanta tipus de medicaments molt necessaris per a les persones que pateixen de certes malalties com el càncer, el càncer infantil, la talassèmia, l'esclerosi múltiple (EM), malalties respiratòries i del cor. La importació dràstica disminució de la medicina tals causats per les sancions Estats Units i d'enginyeria en la banca de l'Iran i de les transaccions ha arribat a un punt inquietant crítica al país. L'augment de valor del dòlar contra la RIAL ha complicat encara més la qüestió, duplicant o triplicant el preu de la medicina. Els que pateixen d'aquestes malalties seria difícil trobar la seva medicina o si ho fan, han de pagar un alt preu. Aquests fets no es preocupi de Washington gens ni mica ja que aquests són problemes humans i els assumptes humans no sembla que es refereixen al govern dels EUA.

Vidriòlica hostilitat de Washington cap a Iran no és res de nou i el fet que volen paralitzar l'economia del país a instàncies del règim sionista no és un llibre secret per a ningú.

A més, aquestes sancions unilaterals marcadament contraris a les lleis internacionals i pot esdevenir un problema important en un tribunal internacional, tot i que la noció sembla amargament a distància per a una ment cínica quan es considera l'alt grau d'influència que Washington i els sionistes exercir en el món.

Sigui com sigui, Iran avalua emprendre accions legals davant la Cort Internacional de Justícia contra les sancions liderades pels Estats Units. Mohammad Nahavandian, el president de la Cambra de l'Iran de Comerç, Indústria, Mines i Agricultura plantejar el tema durant una recent sessió de la Cambra de Comerç Internacional (CCI). Els membres del cop els Estats Units i d'enginyeria unilaterals sancions de la UE contra l'Iran com il · legal.

Nahavandian diu: "Els membres van afirmar que les sancions unilaterals estan en contradicció amb les regles de la Cambra de Comerç Internacional i també en contra dels marcs internacionals de lliure comerç."


Això s'ha de dur a terme amb vehemència que els membres del CIC d'acord que si l'Iran arribés a prendre accions legals a l'Haia, el tribunal definitivament votaria en contra de les sancions.

Dues rondes de converses han tingut lloc recentment entre el P5 +1 i l'Iran sense mesures pràctiques. Just abans de la primera ronda de converses entre les sis potències mundials i els grans de l'Iran a Bagdad el 23 de maig de 2012, el primer ministre israelià, Benjamin Netanyahu, va dir que les demandes sobre l'Iran són clares: 1. Aturar l'enriquiment d'urani, dues. Retirar l'urani ja enriquit, i 3. Prop de la instal · lació nuclear subterrània Fordow prop de Qom.

Curiosament, aquestes tres exigències es van col · locar en l'agenda de les converses multifacètiques a Bagdad per la part nord-americana que havia rebut bé les seves lliçons nuclears del règim sionista.

Hi ha dos punts subtils en aquestes demandes que han de ser sotmesos a un escrutini crític.


En primer lloc, és evident que aquestes demandes van ser enunciats en un ambient en què la part nord-americana sabia que la República Islàmica no cedirà a aquests termes. Iran mai aturarà l'enriquiment d'urani, Iran mai es tancarà planta nuclear de Fordow i l'Iran mai s'enviarà l'urani ja enriquit en què la República Islàmica ha gastat tants diners i energia. Així que per què el partit americà, fins i tot abordar-quan ja sap la resposta? Com Ambaixador davant l'Agència Internacional d'Energia Atòmica (OIEA), Ali Asghar Soltanieh, va dir en una entrevista amb Reuters que l'Iran mai suspendrà l'enriquiment d'urani i no veu cap raó per tancar la planta nuclear de Fordow.

"Iran no tancarà el lloc nuclear subterrani ja que el país no veu cap justificació per fer-ho. Fordow és un lloc segur. Hem passat un munt de diners i temps per tenir un lloc segur .... Quan vostè té un lloc segur, lloc segur sota control de l'OIEA, llavors per què vostè em diu que he de tancar-la? "

En la mateixa entrevista, va dir clarament: "Una cosa és clara: l'enriquiment a l'Iran no serà suspesa."

"Ni les sancions ni les accions militars, ni els assassinats dels nostres científics s'aturarà l'enriquiment", va emfatitzar.


En segon lloc, si la part nord-americana ja coneix la resposta a les demandes, per què ha de preocupar en absolut per destacar? No és perquè capitalitzen en la ignorància de la comunitat internacional del programa d'energia nuclear de l'Iran i estan decidits a representar l'Iran en una llum negativa només per seguir endavant amb les seves metes diabòliques és a dir, saciar la seva set d'invasió i reforçant l'obesitat de la seva força militar a la regió.

En efecte, les sancions són una invasió de la justícia, una declaració tàcita de guerra i una tàctica brutal de trencar una nació determinada, que no veu cap punt d'inclinar a la luxúria imperialista de Washington o capitular davant el règim de robatori sionista que ha robat els somnis d'un nació.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb