El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Convit a En Santiago Niño Becerra per a que pugui sortir del pou de la ignorància.

quetgles | 02 Juliol, 2012 07:44

 

     Convit a En Santiago Niño Becerra per a que pugui sortir del pou de la ignorància.

 

En Santiago Niño Becerra és economista i astròleg.  Als seus escrits a vegades exhibeix mostres d'una ignorància ''astrològica''.  En especial, quan fa valoracions econòmiques i socials de la Xina.

     En Niño Becerra dóna a entendre que la Xina és un país del ''tercer món'',  d'economia endarrerida, que fabrica productes barats - de baixa qualitat - en base a disposar d'una immensa ma d'obra que cobra sous molts baixos. Dóna a entendre que la Xina és un actor secundari dins l'economia mundial.

     En contra dels prejudicis - majorment dretans - de l'astròleg, s'ha de saber que la Xina és a l'avantguarda de la ciència i de la tecnologia (Els EUA s'han espantat al veure que la Xina els guanya la batalla en les indústries d'alta tecnologia) .

      Com ell mateix diu, sembla que el diari El País és el seu principal element d'informació.  Al meu parer, li seria bo ampliar la seva base mediàtica. La pàgina web que he penjat aquí fa palès el que he dit. I navegant per la Xarxa, en anglès, es poden trobar milers escrits que confirmen la Xina com a primera potència tecnològica mundial.

 

Hollysys Automation Technologies

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb