El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

En Bush torturava, N'Obama mata, diu En Chomsky.

quetgles | 16 Maig, 2012 10:26

  

 

 

 

 

 

                           En Bush torturava, N'Obama mata, diu    En Chomsky.

 

 

 

     A l'atenció del periodistes i dels savis dels diaris catalans, majorment lliurats a la criminal estratègia de l'Imperi.

 

      Aquests periodistes i savis convé que sàpiguen que un creixent nombre de catalans cerquen informació als mitjans ''no occidentals''.

 

    L'escrit que segueix és una versió en català (de màquina) del text publicat a Press TV, 16.05.2012.

 

    Noam Chomsky ha criticat als Estats Units atacs amb avions teledirigits i va dir que encara que el govern de Bush segrestat i torturat, avui en dia centres turístics de la Casa Blanca a un assassinat.


"Si Bush, l'administració Bush, no li va agradar a algú, que havien segrestar i enviar-los a les cambres de tortura", va dir el renombrado estudiós nord-americà Democracy Now dilluns.

"Si el govern d'Obama decideix que no li agrada a algú, que els assassinin, pel que no ha de tenir càmeres de tortura en tot", va dir.

Chomsky també va criticar l'equip d'Obama per l'assassinat extrajudicial de Anwar al-Awlaki, un clergue nascut als Estats Units, al Iemen en un atac teledirigit.

"Ell (Awlaki) va ser assassinat. L'home al seu costat va ser assassinat. Poc després, el seu fill va ser assassinat. Ara , hi va haver una petita xerrada sobre el fet que ell era un ciutadà americà. Que no només ha d'assassinar a ciutadans nord-americans ", Chomsky va comentar.

"Però, vostè sap, el titular del New York Times, per exemple, quan va ser assassinat, va dir alguna cosa així com 'West celebra la mort del clergue radical", va continuar.

"En primer lloc, no era la mort, que va ser un assassinat. I Occident celebra la mort d'un sospitós. És un sospitós, després de tot. No era una cosa que es fa gairebé 800 anys enrere anomenat la Carta Magna, que és el fonament de dret anglo-americà, que diu que ningú podrà ser sotmès a una violació dels drets sense el degut procés legal ia un judici just i ràpid. No diu, si vostè pensa que algú és un sospitós, s'ha de matar ", va destacar Chomsky.

Els Estats Units ha aprovat recentment una política que permet als atacs amb avions no tripulats al Iemen, fins i tot quan la identitat dels objectius no es coneix. Els EUA també llança atacs amb avions no tripulats al Pakistan, Afganistan i Somàlia.

Funcionaris militars nord-americans afirmen que els militants de destinació atacs aeris afiliats als talibans i Al-Qaida. No obstant això, els vilatans diuen que els civils són les principals víctimes.

 

Comentaris

Re: En Bush torturava, N'Obama mata, diu En Chomsky.

pestephemiuct | 13/04/2013, 01:48

No doubt you've found it takes function to enroll new membersSome quick thoughts for now
?5533;I donMany applications include a constructed in marketing method

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb