El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Shakespeare i el Nou Ordre Mundial: ''L'infern és buit i tots els dimonis són aquí''

quetgles | 25 Abril, 2012 06:43

   

William Shakespeare i el Nou Ordre Mundial: ''L'infern és buit i tots els dimonis són aquí'', segons En Michel Chossudovsky.

L'edició en català de d'aquest post a Balearweb obeeix a la idea de bufar a les orelles dels lectors del Periodico de Catalunya, diari que cada dia canta les excel·lències del sistema i denuncia la malesa dels eixos del mal (L'Iran i N'Hugo Chávez, principalment). El Diari és en campanya en ''defensa dels valors occidentals''. 

Jo pens que els catalans han de fer caure la mala premsa que es ven a Catalunya (Sencera). Ara ja és ben hora de cercar altres fons d'informació (on line, segur).

La pàgina web Global Research, de Montreal, és un notable exemple d'informació alternativa que investiga les entranyes del monstre.

Alpha

William Shakespeare i el Nou Ordre Mundial: ''L'infern és buit, els dimonis són aquí''.

Michel Chossudovsky

Avui, 23 d'abril de 2012, celebrem l'aniversari de William Shakespeare, que mai ens van ensenyar a la desesperació a la nostra determinació de cercar la Veritat i confrontar la mentida ", per a desemmascarar la falsedat i portar la veritat a la llum".

Els signes del nostre temps: els criminals de guerra en els alts càrrecs són celebrats com a missatgers de la pau: "I així vestir la meva vilesa nu ... I sembla un sant, quan més faig el diable." (Ricard III)

Els qui estan compromesos amb la "seguretat per mitjans militars" s'han fet càrrec de la Premi Nobel de la Pau ... "Els homes sense llei són els que fan testament de la seva llei".

La mentida es converteix en la veritat.

Les realitats són a l'inrevés.

La guerra en Pau.

"Les guerres humanitàries" es va dur a terme amb els sistemes d'armes més avançades per acudir al rescat d'aquells que pateixen l'opressió.

"La comunitat internacional" és el dipositari de la "Veritat", que ja no pot ser impugnada. La inquisició nord-americana preval.

Un consens polític no vinculant s'imposa.

Els qui s'atreveixen a oposar-se a la "pau" i de l'OTAN "Responsabilitat de Protegir" (R2P) són qualificats com a terroristes.

Els nois dolents estan a l'aguait. Malvats terroristes amb Kalashnikovs estan amenaçant la seguretat dels Estats Units d'Amèrica i el seu arsenal de bilions de dòlars de "pacificació" d'armes nuclears, que segons l'opinió d'experts científics contractats pel Pentàgon, són "inofensives per a la població civil circumdant".

Una dicotomia bé contra el mal preval: un "xoc de civilitzacions".

L'Occident té una "missió": "Hem de lluitar contra el mal en totes les seves formes com un mitjà per preservar la forma de vida occidental." Els autors de la guerra es presenten com les víctimes.

Trencar la mentida significa trencar un projecte criminal de destrucció global, en què la recerca del benefici és la força primordial.

Aquesta agenda militar amb fins de lucre destrueix els valors humans i transforma la gent en zombis inconscients.

Anem a revertir la marea.

En les paraules de Shakespeare en relació amb els arquitectes del Nou Ordre Mundial: "L'infern és buit i tots els dimonis són aquí".

La nostra tasca és indeleble, per enviar els "dimonis" del nostre temps, els arquitectes s'autoproclamen democràtics i del "lliure mercat", fins arribar a on pertanyen per dret.

"Un pot somriure i somriure, i ser un vilà!" Desafia als "somrient" criminals de guerra en els alts càrrecs i els poderosos grups de cabildeo de les corporacions que els donen suport.

Trencament de la Inquisició nord-americana.

Soscavar la croada EUA-OTAN-militar d'Israel.

Tancament de les fàbriques d'armes i les bases militars.

Els membres de les Forces Armades han de desobeir les ordres i es neguen a participar en un criminal de guerra.

Porta't a casa a les tropes.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb