El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Els ''savis d'Orient'' destapen les magarrufes dels ''savis d'Occident''.

quetgles | 08 Març, 2012 16:35

  

     Els savis d'Orient destapen les magarrufes dels savis  d'Occident.

 

      En un món d'informació globalitzada, sembla que la premsa de l'Imperi té la guerra perduda. Actualment, les amples masses d'arreu del món per mitjà de la Xarxa té fàcil accés als mitjans on line. Internet estableix una dràstica democratització de la comunicació. Per als internautes catalans, el Diari del Poble xinès és tan a l'abast com a La Vanguardia catalana. . Els savis de La Vanguardia espargeixen fum, els del Diari del Poble descriuen el fracàs de l'estratègia imperialista.

 

      Mentre els grans mitjans de comunicació d'Europa i dels Estats Units es mostren sotmesos a l'estratègia dissenyada pels savis d'Occident (i pels Savis de Sion, també podríem dir),  molts de mitjans orientals denuncien les magarrufes de l'Imperi ianqui i els seus aliats.

     He considerat que el post que segueix a continuació és una mostra que indica la notable capacitat intel·lectual dels savis xinesos a l'hora de destapar les magarrufes de l'Imperi.

 

Es West realment tractant de "salvar" a Síria? - Diari del Poble en línia.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb