El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Líbia: el pitjor dels crims de l'OTAN. A l'atenció dels periodistes i savis catalans.

quetgles | 07 Març, 2012 08:56

     Líbia: el pitjor dels crims de l'OTAN

     He pensat que seria bo que els periodistes i els savis de la premsa catalana coneguessin la denúncia dels crims de l'OTAN a Líbia, denúncia publicada a Pravda en anglès.

     Els periodistes i els savis catalans sembla que van entusiasmats amb el projecte militar de l'Imperi. Segons el qual l'assalt a Síria seria una reedició del succeït a Líbia.

     Els savis-ignorants convé que sàpiguen que Líbia, abans de l'assalt, era l'Estat amb la renta per càpita més alta de l'Àfrica i el que tenia el major creixement econòmic. Com a indicador: un centenar d'empreses xineses - amb més de 20.000 operaris - desplegaven tot de projectes al país.  Ara, en canvi, després de la revolució promoguda per la CIA, Líbia és una ruïna comparable a Somàlia.

    Periodistes i savis catalans, heus ací la versió en català de l'article que us esmentava:

Líbia: el pitjor dels crims de l'OTAN


2012.12.02Les mentides, l'engany, el xantatge, la intimidació, l'assassinat, la tortura, els camps de concentració, destrucció de propietats, saquejos, massacres ... totes aquestes paraules són res fins a la insignificança quan ens fixem en el que l'OTAN ha fet a Líbia - i té la intenció de fer a Síria al cap de pocs dies. L'evidència repugnant que surt de Líbia posa en relleu el que estem tractant.

És molt difícil imaginar que els senyors de Cameron, l'Haia, Sarkozy, Juppé, Obama i Hillary Clinton estan contents amb el seu llegat a Líbia. De fet, el que han fet que portaria qualsevol ésser humà normal a les profunditats de la desesperació, en un context professional, perquè es tractaria d'un acomiadament i en un militar, un tribunal marcial o una baixa deshonrosa.

Missió de l'OTAN a Líbia va ser la imposició d'una zona d'exclusió aèria per protegir civils innocents. Exactament com algú podia haver estat tan ingenu com per creure que, després del que va fer l'OTAN a l'Iraq, desafia la lògica, sinó tot el que qualsevol hauria cregut que es van comprometre a completar els detalls més endavant, ídem. Però la comunitat internacional un cop més va donar a l'OTAN en benefici del dubte i una vegada més, l'OTAN va realitzar en el moment just: una altra matança, un altre exemple de Armar als terroristes, més morts, més violència, més crema de la propietat, més tortura, més violacions i una altra generació de els nens amb els seus futurs guions de les ruïnes.

Un altre país que mossega la pols? Si Déu existeix i si Satanàs no descarta aquest món ja, després Líbia pot i ha de ser l'última resistència de l'OTAN, el dret ha de derrotar a malament, bé ha de triomfar sobre el mal, el dimoni ha de ser assassinat i l'OTAN han de perdre el poder que tenia.

He tingut accés a algunes imatges horribles sobre you.tube, dels nens amb les seves cares despreses pels pilots de l'OTAN a partir de 30.000 peus, després de l'OTAN es va negar a permetre que les autoritats líbies a celebrar eleccions lliures i justes. I ara, vam rebre imatges d'un atac total de l'OTAN contra els defensors de Sirte, com la llibertat i la democràcia es va imposar als ciutadans de Líbia, que rebrà les proves dels libis ataquen les forces terroristes NTC un hospital, sota la cobertura completa de l'OTAN. Així va ser la ferotge atac contra l'hospital a Sirte, per part de terroristes de l'OTAN, que la Creu Roja no va poder lliurar els subministraments.

Nosaltres rebem l'evidència d'atacs contra la NTC personal de la Creu Roja està tractant de quedar subministraments mèdics a Sirte. Impedir l'accés de l'ajuda és un crim de guerra per l'NTC i per l'OTAN per metrallar les posicions de les autoritats.

Nosaltres rebem l'evidència que l'OTAN estava usant helicòpters per disparar míssils a Sirte, malgrat el fet que la seva missió era la d'imposar una zona d'exclusió aèria. Gaddafi tenia raó: els alcavots UN als capricis de la FUKUS Eix (França, Regne Unit, EUA i Israel) i no utilitza el mateix pes i mesura quan es tracta de les nacions més petites.

En l'actualitat, Líbia és un caos. Els enfrontaments a Alkufira: els terroristes van matar a molts; enfrontaments a Sebha terroristes de molts morts. I a sobre de neteja, ètnica per part de terroristes NTC de l'OTAN - els atacs contra un campament de refugiats als afores de Trípoli - 1500 refugiats aclaparats amb foc de metralladora pels terroristes NTC recolzats per l'OTAN, de Cameron, a l'Haia, per Clinton, Obama, Sarkozy, per Juppé.

Els terroristes, en aquest cas vi de Misratah i metrallar als refugiats, corejant consignes racistes. Per què? Com que molts dels residents eren negres de Tawergha, que va ser víctima de la neteja ètnica de la brigades de Misratah. Que sigui aquest el llegat de l'OTAN per a la humanitat: la va recolzar racistes, donat suport als terroristes, dóna suport als violadors i ara, Líbia és un caos.

Demanem als senyors de Cameron, Sarkozy, Obama, de l'Haia, Juppé i Hillary "War Zone" Clinton si estan satisfets amb el que han fet.

El llegat d'aquests dimonis és clar veure a Líbia avui, visible en les consignes pintades al llarg dels camins: "la brigada [Misrata brigada] per purgar els esclaus i la pell negre", "mesures dràstiques com la prohibició dels nadius Tawergha d'arribar a treballar, viure o enviar els seus fills a les escoles en Misrata "

  

      Timothy Bancroft-Hinchey

    Pravda-ru

Desfés les edicions

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb