El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

L'últim tango turc-israelià a Síria

quetgles | 29 Febrer, 2012 07:20

 

            L'últim tango turc-israelià a Síria

 

 

 

    L'article que segueix a continuació fa palès l'abisme que separa la premsa corrupta al servei de l'Imperi de la premsa que té llibertat per a informar de les trames criminals dels agents imperials.

 

    El post és una versió en català de l'escrit d'En Saeb Shaath publicat al diari Pravda online en anglès.

 

    He pensat que els internautes catalans que ho llegeixin podran avaluar el greu estat de misèria periodística a que estem sotmesos els catalans. Salut.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

                         L'últim tango turc-israelià  a Síria


02/20/2012

Pel Dr Saeb ShaathA Turquia com a membre de l'OTAN té una llarga conjunta militar i d'intel · ligència d'acord amb "Israel", que està explícitament dirigida contra Síria. Un Memoràndum d'entesa de 1993 va portar a la creació de (turc-israelià comissions paritàries) per manejar "amenaces regionals". Turquia i Israel van acordar cooperar en la recollida d'informació d'intel · ligència sobre Síria, Iran i l'Iraq i reunir regularment per avaluar el terrorisme i Síria, Iran, Iraq i les capacitats militars.

La posició del Govern turc a Síria que no és molt popular a Turquia. Milers de ciutadans turcs van protestar el divendres 18 de febrer a les portes del palau presidencial a Ankara, durant la reunió entre el president turc, Abdullah Gul i el secretari general de l'OTAN, Anders Fogh Rasmussen, denunciant que el govern turc està conspirant amb l'OTAN i els EUA contra Síria.

Confessions de 40 funcionaris d'intel · ligència turcs capturats a Síria

Una crisi diplomàtica esclatar entre Turquia i Síria, quan més de 40 funcionaris d'intel · ligència turcs van ser capturats per l'exèrcit sirià. Durant la setmana passada, Turquia ha dut a terme intenses negociacions amb Síria per tal de recuperar-los. Síria insisteix que el seu alliberament estarà condicionada a l'extradició de funcionaris sirians i soldats que van desertar i es troben actualment a Turquia.

Síria també ha posat èmfasi que la continuació de les negociacions amb Turquia està subjecta a bloqueig de Turquia de les transferències d'armes i el pas dels soldats dels rebels "Free Exèrcit de Síria" a través del seu territori. Síria va exigir que l'Iran patrocina les negociacions de l'alliberament dels oficials turcs, Turquia va rebutjar les demandes de Síria.

Síria, per la seva banda, ha publicat recentment les confessions que es van reunir a partir dels oficials capturats turcs. Les seves confessions va arribar a la conclusió que van ser entrenats per 'Israel' del Mossad, i se'ls va instruir per dur a terme campanyes de bombardeigs per desestabilitzar el país des de dins. Els oficials turcs capturats, va dir que "el Mossad també participa activament en l'entrenament de soldats de l'exèrcit lliure de Síria, i que agents del Mossad va arribar a Jordània per tal de capacitar els funcionaris d'al-Qaida per enviar a Síria per dur a terme atacs".

Mentrestant, Al-Helal Jordània lloc web de notícies informar que les unitats de les Forces Reals del desert que operen a la zona desèrtica del nord-oest aconsegueix arrestar un nombre d'organitzacions no jordans que estaven intentant entrar il · legalment a Síria, la recerca d'armes de foc automàtiques en el seu poder.

Subdirector general de la Seguretat de Jordània i el Comandant de les Forces Reals del desert, el tinent general Mohammad Khalaf al-Sayyed, va dir que set homes armats amb fusells AK-47 van ser detinguts. Tots ells no són de Jordània, i aquestes persones van ser detingudes per les autoritats, mentre que ells estaven intentant entrar en un país veí de manera il · legal, va dir el funcionari.

Atacar Síria

Insurgents armats pertanyents a grups islamistes radicals estan creuant la frontera de Turquia, Líban i Jordània, alguns combatents libis han estat capturats. Doble atac de la setmana passada a Alep va ser atribuït a Al-Qaida, l'objectiu és desestabilitzar l'Estat sirià. Lluita contra el Govern va seguir la violència, els residents locals atrapats entre parts en conflicte, les víctimes civils muntar.

Els grups radicals islàmics, que estan treballant en infligir grans baixes i moltes morts entre les forces de seguretat i civils, estan intensificant els seus esforços per proporcionar Turquia, l'OTAN, "Israel" i s'associa amb una justificació per a la intervenció humanitària, sota el principi de "responsabilitat de protegir" , creuen que donaria a l'aliança occidental amb l'oportunitat d'utilitzar l'última declaració de l'ONU-GA a Síria i interpretar d'una manera que serveixi al seu objectiu d'atacar Síria. (ONU-GA declaració més recent sobre Síria, ignora el fet que el dret internacional prohibeix la ingerència en els assumptes interns d'altres nacions, incloent la determinació de la legitimitat dels seus líders)

Els planificadors de la guerra ha d'anar de nou a la seva taula de dibuix propi, i per afegir a la seva avaluació militar que no es tracta d'un feble o un país aïllat. Síria ha demostrat la seva força en la lluita contra el, contenir i derrotar a una gran part dels grups islàmics radicals. Síria va mostrar l'aliança occidental que es trobava en una aliança estratègica amb socis globals de gran abast que estaven disposats a involucrar-se en la defensa de la mateixa. Socis de Síria perceben desestabilitzar Síria com una amenaça directa a la seva pròpia seguretat nacional.

El Dr Saeb Shaath és un autor, un expert en Orient Mitjà Polítics, conferenciant especialitzada en assumptes de l'Orient Mitjà, un convidat freqüent en premsa, TV, TV i altres programes de ràdio.

El seu llibre Els Estats àrabs del Golf i dels monopolis internacionals del petroli, publicat en llengua àrab de 1987 i prohibida per la majoria dels règims àrabs, considerats com un evangeli per a la majoria dels revolucionaris i els moviments de resistència al món àrab. Ell és el fundador de la xarxa de notícies alternatives http://saebpress.com.

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb