El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

La insolència de N'Obama (Article de Pravda)

quetgles | 23 Febrer, 2012 19:53

  

         La insolència de N'Obama (Article de Pravda)

 

 

 

       No és que jo vulgui suposar que els periodistes occidentals (o sigui, els qui treballen a favor dels interessos de l'Imperi) estiguin poc dotats per a investigar la realitat, o que els russos siguin més capaços.

 

   El plantejament correcte és aquest:  És N'Obama i el seus comparses els qui mouen guerra i violència al món. Els periodistes occidentals han de justificar la política imperialista de N'Obama; per això menteixen i fan com si no se'n adonessin dels crims. Respecte a això, els periodistes russos no tenen impediments per a denunciar la barbàrie imperialista ianqui.

   Dit això, sembla que resultaria ridícul  que un missus volgués aixecar la veu volent fer referència a l'imperialisme rus.

 

    Me complau penjar mostres del periodisme de denúncia dels russos.  Amb aquest article que he transcrit del Pravda, pens que pot ésser una modesta contribució a la lluita per la justícia.

 

  

    

 

La insolència d'Obama


02/15/2012El president Obama pot ser un munt de coses, però una cosa que certament ho és, és insolent. En rebre el vicepresident xinès, Xi Jinping, l'home que va insultar la Nobel de la Pau i ara està marcat Obomber s'ha atrevit a donar una conferència al seu convidat sobre els drets humans. S'espera que, Xi Jinping, li va respondre en espècie.

Per rebre a algú a casa seva i per donar una conferència que és potser el epítom de la insolència. Per rebre a algú a casa seva i per donar una conferència, no per alguna cosa que han fet, però que l'amfitrió s'ha fet, i molt, és totalment inacceptable i posa en relleu el fet que la CIA toyboy Barack Hussein Obomber és un president d'un termini de a desaparèixer en la xarxa de clavegueram de la insuficiència aspirant ha acabat el joc potser per comercialitzar la família d'Obama recepta de Xile, amb xili en pols empaquetada, que recentment ha caigut en desgràcia amb el seu compte de Facebook.

S'espera que el vicepresident xinès, tenia les agallas per respondre de la mateixa, sinó que segueix es tem que pot haver estat massa amable per contestar com: Tampoc la República Popular de Xina opinen que els Estats Units d'Amèrica envaeix països il · legalment fora dels auspicis de l'Organització de les Nacions Unides, ni els EUA tenen cap dret a treure el nas en els assumptes interns de sobirania d'un altre país, sobretot quan la majoria dels problemes a tot el món és causat directament pels terroristes d'armat pels Estats Units o el suport a la dissidència interna, o bé per els designis imperialistes dels seus aliats predilectes.

Demano disculpes. Puc substituir la paraula "més" amb "tots".


S'espera que Xi Jinping, va dir Obama a la ment el seu propi (paraula grollera) de negocis i ficar la (paraula grollera) el nas en el seu propi (paraula grollera) els assumptes del país.

S'espera que, Xi Jinping, va dir al seu amfitrió insolent que la Xina no envair l'Iraq després d'anar a dormir a la seu de l'ONU sobre la "intel · ligència estrangera fantàstica", que va resultar ser una merda britànica que els iraquians van ser l'adquisició de concentrat d'urani de Nigèria (quan el país que el produeix és Níger ... mateixa diferència, tots són foscos, eh, què?) i una tesi de doctorat fa deu anys copiar i enganxar d'Internet sobre el que l'Iraq podria tenir ... però no ho va fer.

Un espera que ell li va dir al seu amfitrió insolent que no era la Xina, que van assassinar a un milió d'iraquians, que no era de la Xina que els subministraments d'aigua metrallar a l'Iraq amb armament militar, que no era la Xina, que va criticar les extremitats i s'enfronta als nens i assassinat les seves famílies la imposició de la llibertat i la democràcia des de 30.000 peus d'altura. A l'estranger.

No va ser Xina, que va elaborar les llistes dels artefactes dels llocs arqueològics de l'Iraq i els va lliurar al vicepresident abans de la invasió, no va ser la Xina, que va destruir totalment un Estat i els mitjans de subsistència de milions de persones per a alguna guerra energia i complaure al caprici dels grups de pressió que envolten el règim criminal de Bush.

No va ser Xina, que obre camps de concentració a tot el món, no va ser la Xina, que va aprovar les polítiques de les persones tortures, detenció il · legal de civils innocents, d'orinar en els aliments, la creació dels gossos a les persones, la pràctica de la sodomia dels presoners.

No va ser Xina, que manté vols de la tortura i els gots de tortura a tot el món pel que els psicòpates CIA podria tenir el seu mal camí als presoners terroritzats, nens, molts d'ells. No va ser Xina, que va detenir a la gent durant anys, sense el degut procés, sense judici, sense accés a un advocat, sense ni tan sols una acusació.

No va ser Xina, que va envair il · legalment Líbia, els grups armats il · legals dels terroristes en un conflicte intern, consorted amb grups propis en les llistes terroristes de l'OTAN i els civils assassinats, la destrucció de les estructures civils amb bombes i míssils. No va ser Xina, que van assassinar als néts del coronel Gaddafi, i després es va tirar cap enrere amb una riallada i va insinuar que "no hauria d'haver estat allà", com diuen els israelians quan ataquen les escoles amb bombes de fòsfor.

No és Xina, que fa els ulls grossos a l'arsenal nuclear d'Israel, mentre que rondinar sobre l'Iran, que no és la Xina la creació d'esdeveniments de bandera falsa a Síria i amb ganes de dur a terme un atac químic per donar la culpa al govern de Damasc, no és Xina, que els terroristes d'armes a tot el món i després culpa a la insurrecció als governs hostils a la banca de Washington, les armes, les drogues i els grups de pressió d'energia.

Què era això dels drets humans, el Sr Obomber? Ah, i felicitats per netejar la part posterior de la Premi Nobel de la Pau. Després de tot, considera donar-li a Bush i Blair, després de l'Iraq, així que ... Què esperar d'un home ........ que utilitza el xili en pols empaquetada en la seva recepta de xili Amb carn, i ara que ho penso d'ella, des de quan el president d'un país estranger presentar un plat a la seva pàgina web?

Bancroft-Hinchey Timoteu

Pravda.ru

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb