El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

Els EUA i Israel es preparen per a la massacre del dia de Sant Valentí, segons Na Lisa Karpova.

quetgles | 13 Febrer, 2012 21:46

  

 

 

 

    Els  EUA i Israel es preparen per a la massacre del dia de  Sant Valentí (Article del diari Pravda).

 

 

       La premsa occidental  és al servei dels designis de l'Imperi. Els mitjans fan campanya de manera que la invasió de Síria quedi justificada al sentir de l'opinió pública.

    Com a mostra del nivell miserable de la premsa catalana i de l'espanyola, En Ferreres publicava una caricatura (a El Periodico i a Público), 13.02.2012, on es veia a  En Al Asad amb una destral sangonosa, acompanyat per En Hu Jintao i per En Putin, els quals impedien el pas a En Ban Ki Mon i als seus ''cascos blaus''.

    He de creure que no són pocs els catalans que accedeixen a la informació no occidental. Per altre costat, aquesta premsa crítica amb l'imperialisme, és a l'abast dels internautes catalans.

 

   Sigui com sigui, m'abelleix publicar on line en català el clam de denúncia contra els vertaders terroristes, els EUA i els seus aliats que publica a Pravda Na Lisa Karpova.

 

 

EUA, Israel es prepara per la massacre del dia de Sant Valentí
2012.12.02


No hi ha res com una protesta pacífica amb els civils desarmats
L'oest, i en particular els EUA, estan convertint l'Orient i Àfrica del Nord en una terra de ningú. S'ha convertit en un lloc on ningú està fora de perill i no és la inestabilitat total i completa. Hi ha segrestos, violacions, mutilacions, incendis, penjaments, decapitacions ... totes les salvatjades que la ment pot concebre i molt més.
Tot això és gràcies als terroristes a l'oest i els EUA s'han entrenat, armat i finançat.
Rússia i Xina van vetar una resolució del Consell de Seguretat de l'ONU sobre Síria. Moscou i Pequín va explicar que si s'adopta, la resolució permetria a l'OTAN a 'reproduir' la situació de Líbia a Síria. Ja hi ha hagut diversos intents per fer-ho.
Dues explosions van sacsejar la ciutat d'Alep, a Síria el divendres, els terroristes van atacar les oficines d'intel · ligència militar i les tropes de les casernes dels interiors. Els atacs van matar 30 persones i va deixar més de 170 ferits. Aquests enormes simultànies de dos atemptats a Alep són, òbviament, el treball d'una agència d'intel · ligència, més probable és que la CIA, per la seva grandària i forma.
Tampoc ho són les armes que es troben en els terroristes del tipus que normalment es pensa que es troba en la mitjana de Síria.

El poble sirià està sota atac d'una potència estrangera i ells ho saben, de manera que s'han convertit en grans manifestacions a favor del govern-, no reportats pels mitjans de comunicació occidentals corporatius.
Això ens porta al traçat actual i projectant. Pravda.Ru és informat per fonts sirianes que hi ha hagut moviment dels agents químics entre els terroristes i que una operació de falsa bandera està prevista per al dia de Sant Valentí.
Una massacre de proporcions colossals es pot culpar a les forces del govern de Assad per tal de reduir el pes dels gossos de la guerra occidentals a Síria i per obligar Rússia a canviar la seva crida equilibrada per al diàleg i la diplomàcia.
Això no s'ha de permetre que això passi, pel que estem donant avís aquí i ara que els plans per a un atac estan en marxa, igual que la falsa bandera d'Homs, programat precisament per al vot resolució de l'ONU.
Poble sirià s'informa que molts dels "morts" són vistos caminant al voltant del dia següent. Nombrosos són els informes dels terroristes que treballen amb mitjans de comunicació occidentals de difondre informacions falses, telons de fons de Hollywood fora de Qatar, les pel · lícules realitzades en altres països àrabs que mostren l'extrema repressió contra els manifestants i afirmant que va succeir a Síria.
Després del fracàs per obtenir el suport al Consell de Seguretat de l'ONU per a la major interferència a Síria, els països occidentals, particularment els EUA, s'han trepitjant seus peus com nens mimats, petulant. Una de les seves primeres declaracions va ser que "cal proporcionar armes a l'oposició". Llegir als terroristes.
El problema amb aquest ser que ja han estat abocant armes, diners i entrenament als terroristes ... res de nou aquí, moure a la dreta al llarg.
"Hem de tenir en compte, entre altres accions, proporcionar als grups d'oposició dins de Síria, tant polítics com militars, amb els millors mitjans per organitzar les seves activitats ..., per defensar-se i per lluitar contra les forces d'Assad", va instar els tres senadors dels Estats Units.
El seu "exèrcit sirià gratis" no és ni lliure ni amb Síria. Són una banda de matons i terroristes, atacar els dirigents militars i els sirians comuns.
Van començar la seva activitat terrorista, atacant casernes, la policia de guàrdia i van calar foc a pneumàtics per atraure a la policia perquè poguessin disparar contra ells.
Com seria aquesta activitat es van reunir en qualsevol país occidental? Bé, veiem el que estan fent els manifestants desarmats OWS: cops, tasing i tot tipus d'humiliació. I aquestes són persones desarmades.
En aquest espai els lectors de Pravda van mostrar els "civils desarmats pacífics" a Líbia. El mateix està passant a Síria. No crec ni per un segon que el govern de Assad ataca civils desarmats i pacífics.
El govern d'Assad ha estat més que disposats a participar en el diàleg i la reforma, però això no se senti bé amb l'oest o els seus sequaços terroristes, als que han dirigit a rebutjar qualsevol negociació d'aquest tipus.
La conclusió és que Occident veu a la posició estratègica de Síria a l'Orient Mitjà i considera que mitjançant l'enderrocament d'Assad, que també poden debilitar l'Iran.
Abans d'arribar al seu final aquí, també volem parlar d'una altra situació. Sembla que MIG29s molts han estat enviats des d'Hongria a Israel. El més probable és les marques seran transformat en marques iranians, moment en el que utilitzaran aquests avions per ser sacrificat per un atac de "Pearl Harbor" de tipus, el que justifica el buscat per molt temps després de la guerra contra la República Islàmica de l'Iran.
'Praemonitus, praemunitus "home previngut val per dos. Una paraula al savi hauria de ser suficient. La comunitat mundial no està preparada per acceptar més manipulacions i mentides de l'oest.
El poble de Síria ha de deixar de determinar el seu propi futur i l'oest ha de cessar i desistir dels terroristes d'agitació i armar. Que ficar la seva "guerra contra el terror", on el sol no brilla. Han fet més per promoure la pràctica del terrorisme del que ningú en la història.
L'arrogància dels occidentals inflada de "drets humans" arrogància ajuda del Mossad, la CIA i el MI6 per vendre la guerra una i altra vegada, i ha de parar. Vaig rebre en el correu aquest matí una crida urgent d'Amnistia Internacional fent precisament això i els vaig dir el que podien fer amb ella.

Lisa Karpova
Pravda.Ru
 

 

  

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb