El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

L'amenaça nuclear dels EUA contra l'Iran és criminal

quetgles | 24 Desembre, 2011 19:07

   

   L'amenaça nuclear dels EUA contra l'Iran és criminal, explica En Francis Boyle.

 

 

     Al meu parer, és urgent i necessari que les classes populars europees es revoltin contra els governs vassalls de l'Imperi ianqui. És d'esperar que no manqui la revolta catalana.

 

    He fet una transcripció de l'article publicat a Press TV i l'he posada a la xarxa, com a contribució a la resistència catalana.

 

 

   

 

 

Francis Boyle, professor de Dret Internacional a la Universitat d'Illinois

Un distingit expert nord-americà en dret internacional diu que el govern dels EUA amenaça l'Iran amb quantitats guerra nuclear en el fet internacionalment acceptat penal.


Francis Boyle, professor de Dret Internacional a la Universitat d'Illinois a Champaign, ha assenyalat a més que quan funcionaris de l'administració Obama diuen que "totes les opcions estan sobre la taula", en contra de l'Iran, que són, de fet, en al · lusió a una guerra nuclear que està prohibit per el dret internacional.

En la conferència de 18 a "democràcia directa" a Feldkirch, Àustria, en la dissuasió nuclear, Boyle va afegir que el govern dels EUA està amenaçant d'atacar l'Iran "amb el pretext totalment fals" que podria tenir una arma nuclear.

Ha afegit que com l'única autoritat mundial per vigilar les activitats nuclears de l'Organisme Internacional d'Energia Atòmica (OIEA) ja ha refutat els càrrecs en contra de l'Iran com "simplement no és veritat."

El jurista va afirmar que l'article 2 de la Carta de les Nacions Unides "prohibeix tant l'amenaça i l'ús de la força excepte en casos de legítima defensa" i les guerres dels EUA a l'Afganistan, l'Iraq i el Pakistan ", que no qualifiquen sota aquesta definició. "

El professor també va dir que les armes nuclears i la "dissuasió nuclear", "mai han estat instruments legítims de la política estatal, sinó que han constituït sempre els instruments del comportament a nivell internacional i sense llei penal."

Boyle va assenyalar que la doctrina expresident dels EUA George W. Bush 's de la guerra preventiva, que no ha estat oficialment derogat per Obama, era en realitat, inventat pels nazis als advocats dels acusats nazis a Nuremberg i va ser rebutjat en aquest tribunal.

"Si no actuem ara, Obama i la seva gent molt bé podria desencadenar una Tercera Guerra Mundial al voltant de l'Iran que ja ha estat amenaçat públicament per (l'expresident George W.) Bush Jr", va afirmar.

Ha afegit que els governs de tots els estats amb armes nuclears - entre ells EUA, Rússia, França, Gran Bretanya, Xina, Índia, Pakistan i Corea del Nord - són "criminals" per haver amenaçat amb exterminar a la humanitat.

"Si l'extermini en massa dels éssers humans és un crim, l'amenaça de cometre l'extermini en massa també és un crim", va dir Boyle.

El professor va assenyalar que els EUA avui en dia es dedica a la "contínua activitat criminal internacional" per a "la planificació, preparació, sol · licitud, i conspiració per cometre crims contra la pau, crims de lesa humanitat, crims de guerra i genocidi".

"El disseny, investigació, experimentació, producció, fabricació, fabricació, transport, distribució, instal · lació, emmagatzematge, emmagatzematge, venda, compra, i l'amenaça de l'ús de les armes nuclears són criminals sota bé els principis reconeguts del dret internacional", ha afegit Boyle.

Va concloure dient que els líders de països de l'OTAN que "estar d'acord amb les polítiques nuclears dels EUA són còmplices també."

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb