El blog d'En Joan Quetgles

Un bloc de filosofia i societat. Recomano la lectura del meu llibre titulat La filosofia i la religió sense caretes, editat a la Xarxa com a post.

La guerra nuclear a l'horitzó

quetgles | 06 Desembre, 2011 19:32

  

  Jo crec que les amples masses de les àrees no sotmeses a l'Imperi rebutgen la propaganda de la premsa occidental. O sigui, les amples masses de la major part de països de l'Àsia, l'Àfrica i l'Amèrica llatina.

 

   Són de destacar les tremendes denúncies dels crims contra la humanitat que es publiquen a diaris de gran difusió com és el cas del diari  Pravda  de Moscou.

 

    Vegeu-ne aquest notable article de Na Lisa en versió catalana.

 

 La guerra nuclear a l'horitzó


2011.12.05


Pot ser que sigui el camí mandrós, per seure i acceptar el total de sentina i les mentides vénen dels mitjans dominants occidentals quan s'informi sobre els esdeveniments a Síria i l'Iran. Però val la pena? Seria els que accepten aquestes mentides encara pensen que val la pena, no per buscar la veritat, si es donen compte que ens dirigim directament a una tercera guerra mundial?
Arriba un punt en el temps, un punt des del qual no hi ha retorn. Algú estarà fart i donar aquest pas, encendre l'espurna, que donarà lloc a l'inici d'una nova guerra mundial. Aquest món és el més proper a una guerra mundial com ho va ser durant la crisi dels míssils cubans.
Tretze dies a l'octubre de 1962, el món vist com Nikita Jruschov i John F. Kennedy tant, per sort, va tractar d'evitar un enfrontament que va desencadenar una guerra nuclear entre les dues superpotències.
Durant la realització d'una missió d'espionatge a la illa de Cuba, l'avió U2 van descobrir que els míssils havien estat instal · lats a l'illa per evitar l'amenaça d'una invasió en el futur.
Kennedy va decidir imposar un bloqueig naval, o un anell de vaixells, al voltant de Cuba. L'objectiu d'aquesta "quarantena", com ell la cridava, era evitar que la Unió Soviètica de portar més subministraments militars. Va exigir la retirada dels míssils ja existeix i la destrucció dels llocs.
El 22 d'octubre, el president Kennedy va parlar als seus compatriotes sobre la crisi en un discurs televisat. Cara a cara, les comunicacions furiós més tard, finalment va arribar a un acord i ambdues parts van ser capaços de retirar-se.
·
· Els míssils a Cuba seria eliminat, igual que les de Turquia, i la promesa de sortir de Cuba només ... exigits per Khrusxov. Més tard, el moviment cap a la pau i la cooperació inclou l'establiment d'un teletip "Línia Directa" entre el Kremlin i la Casa Blanca i la signatura de la Garantia Limitada de Proves Nuclears Tractat de prohibició el 25 de juliol de 1963.
L'exèrcit de l'Iran va dir diumenge que havien derrocat un avió de reconeixement teledirigit EUA a l'est de l'Iran, una font militar va dir a la televisió estatal. Què era aquest drone fent sobre el territori iranià?
Una conflagració potencial entre les dues superpotències està arribant a nivells aterridors a la Mediterrània amb vaixells dels EUA i Rússia, les maniobres en les posicions de confrontació.
Els Estats Units i els seus aliats europeus han atropellar el dret internacional, el que fa nul i sense valor. L'agressió sagnant i genocida campanya contra Líbia van ser només el començament de la fi.
La campanya de Iugoslàvia de mentides i acusacions falses es va repetir una vegada més, mentre que els robots segell de goma incorporada, coneguda com l'ONU, va donar a la coalició dels salvatges bàrbars seva cobertura de legitimitat a les resolucions de l'ONU 1970 i 1973, que també van ser repetidament atropellats, violats i escombraries com es va arrossegar cap a la guerra total i la invasió en lloc de l'establerta zona de no vol i no les botes a terra.
Infamous es les mentides sobre les armes de destrucció massiva a l'Iraq i no menys ridícul eren les afirmacions que el govern de Gaddafi era "matar al seu propi poble." Ara diuen el mateix de Síria i acusen l'Iran d'intentar utilitzar l'energia nuclear per fabricar armes nuclears.
En un tribunal de justícia, si el jutge t'atrapa mentida ni un sol cop, es tindrà en compte per complet del seu cas pel fet que van quedar atrapats en una mentida. Tot el que necessites és només una mentida. Vostè ha destruït la seva credibilitat total i per sempre en els seus ulls.
Si m'assabento que m'has mentit una vegada, a partir d'aquest moment vostè haurà de provar que no està mentint de nou quan es fan afirmacions, en cas contrari no tinc cap raó per no pensar que no estàs mentint altre cop.
Així, també, qualsevol persona pensant no pot prendre el que els EUA i europeus diuen o fa de forma remota fins i tot creïbles, juntament amb els seus amics israelians. En tots els casos, han de demostrar que no estan mentint, perquè tot el que fas és mentir.
És més un cas d'aquestes entitats projectant les seves pròpies males intencions en les seves víctimes marcades i dirigides.
Així que la gent per aquí, no accepten el que diuen en el seu valor nominal, no de mentiders comprovats.
Iran, un dels seus pròxims objectius de l'elecció, no constitueix una amenaça per a la seguretat mundial, o una amenaça per a la seguretat d'Israel. Iran no ha fet res agressiu en més de 250 anys ... i que han permès repetidament inspeccions més enllà de la crida de la raó i va assegurar que altres que no tenen cap intenció de fabricar armes nuclears.
A Síria, tantes mentides que ja s'aproxima ràpidament i furiosament ... inventant incidents que mai va succeir. La gent en els llocs on presumptament diversos incidents que es produeixin dir tal cosa mai va ocórrer.
Per què és l'oest, com en el cas de Líbia, l'enviament de terroristes i armes a Síria? Per què els franctiradors disparant a civils desarmats i en la policia / militar?
Ells han declarat que volen Assad ha anat, igual que va declarar que volia que Gaddafi ha anat.
Qui els dóna el dret? Que la gent decideixi, i no una banda de terroristes i les escombraries que enfronten els avions llançant bombes sobre civils innocents. Deixar a la gent en pau.
La comunitat mundial està cansant d'això. Xina i Rússia no pot ser enganyat ara a l'aprovació de sancions o l'aprovació de l'acció militar.
Les forces del mal demoníac ara han arribat nas a nas amb les forces de la raó. Els vaixells dels EUA i els vaixells de Rússia estan ara a la costa de Síria. Qualsevol cosa pot passar.
Una cosa passarà.
Aquests dos països, la Xina i Rússia, també saben que estan a la llista d'objectius.
No es pot d'una banda, tenir un bé armats, les armes nuclears que posseeix Israel i després dir-li a l'Iran que ni tan sols poden utilitzar l'energia nuclear per a la pau ... el seu dret, com signataris del TNP, un tractat que Israel es nega a signar al mateix temps que nega qualsevol inspecció.
Qualsevol d'una sèrie d'enfrontaments que va a iniciar la propera guerra mundial. Aquests elitistes influent pensen que poden escapar als efectes d'una guerra nuclear ... demostra el boig que són. Han de ser detinguts i aquesta advertència ha de ser presa seriosament.
O bé els ciutadans de la demanda mundial d'aquests porcs guerra retirar-se, o nominal total guerra nuclear global. La demanda que deixin les mentides. Exigir que es deixi d'enviar terroristes per pertorbar la vida pacífica dels seus germans i germanes.
Lisa Kàrpov
Pravda.Ru

 

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb